26. 09. 2020.
Šta je Paunović rekao ”orlićima” neposredno prije finala sa Brazilom

Šta je Paunović rekao ”orlićima” neposredno prije finala sa Brazilom

Šta je Paunović rekao ”orlićima” neposredno prije finala sa Brazilom

“Danas imamo fudbalsku maturu. Igramo finale Svetskog prvenstva sa najboljim mogućim rivalom. Hoću da vam kažem da danas treba da uživamo. Nikakav pritisak ne treba da imamo, osim toga što želimo da pobedimo. To je onaj osnovni pritisak zbog koga smo rođeni i zbog koga igramo fudbal. Da uživamo i pobedimo”, rekao je selektor Orlića pred istorijski meč

Selektor zlatne omladinske reprezentacije Veljko Paunović jasno je svima stavio do znanja da je on trener u kojeg srpski fudbal mora ozbiljno da ulaže u narednom periodu, ako želi da u skorijoj budućnosti dobije stratega koji bi i u seniorskoj konkurenciji stvorio tim za velika dela.

Paunović ne samo da je uneo novinu u sistemu igre, već je učinio i to da generacija zlatnih fudbalera dobije pobednički mentalitet, koji ju je na kraju odveo do svetskog trona.

SOS kanal je objavio snimak sastanka srpskog selektora i mladih fudbalera pred finale sa Brazilu koji jasno pokazuje zbog čega ovaj tim krasi toliko zajdeništvo, a za šta je pre svega zaslužan upravo selektor Paunović, čiji će vam govor još jednom vratiti veru u srpski fudbal.

Svi mi imamo iste zrelosti. Uostalom, danas je na  najlepši i najbolji mogući način naša zrelost ispraćena. Danas imamo fudbalsku maturu. Igramo finale Svetskog prvenstva sa najboljim mogućim rivalom. Hoću da vam kažem da danas treba da uživamo. Nikakav pritisak ne treba da imamo, osim toga što želimo da pobedimo. To je onaj osnovni pritisak zbog koga smo rođeni i zbog koga igramo fudbal. Da uživamo i pobedimo. Danas niko ne treba posebno da se ističe, vi ste se već istakli. Sve vas čeka vrhunska karijera. Danas treba da igramo za tim, da budemo jedinstveni kao što smo bili do sada i još više. Kako god da se zove naš protivnik, mi smo zaslužili ovaj trofej. Mi smo, momci, rođeni da osvojimo ovaj trofej. Gledajte ga dobro, ovo treba da bude naše. Kako god bude bilo, samo da damo sve od sebe, kao što smo davali do sada. Danas mora pečat da bude. Danas je matura, danas polažemo ispit, danas uzimamo diplomu, idemo kući sa zlatom!”, poručio je Paunović i zatražio od kompletne ekipe da ustane, da se zagrli i oseti jedinstvo pred veliko finale.

(Mozzartsport)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender