22. 09. 2020.
Horoskop: Ko će se zaljubiti ovog ljeta

Horoskop: Ko će se zaljubiti ovog ljeta

Horoskop: Ko će se zaljubiti ovog ljeta

Ovan

Ovog ljeta slobodne očekuje nova ljubav – sjajna osoba koja će Vam zavrtjeti pamet. Zato, izlazite što više, viđajte se sa prijateljima. Od kraja jula se može vratiti neka osoba iz prošlosti u Vaš život. Zauzeti, osvježite svoju vezu, idite na neki put, ili priredite partneru neko lijepo iznenađenje. Što se tiče posla, neće Vam to toliko biti bitno ovog ljeta, ali gledajte da ne gubite vrijeme na stvari koje su Vam dosadne. Raščistite sve probleme na poslu.

Bik

Ovog ljeta se posvetite porodici. Bićete veoma romantični. Nemojte previše brzo ulaziti u veze dok ne provjerite da li partner ima iste ciljeve kao i Vi. Polako, ne žurite nigde. Zauzeti će biti zadovoljni svojim vezama. Bićete društveniji, optimističniji i pričljiviji ovog ljeta. Od polovine avgusta će veze, odnosi sa drugima napredovati, zauzeti mogu ići na neki put sa partnerom, ali i slobodni baš na putovanju novu ljubav.

Blizanci

Komunikativni ste, ali pazite šta kome pričate ovog ljeta. Naročito ne pričajte drugima o Vašoj vezi ili ljubavnim planovima. Budite malo diskretniji. Možete dobiti poziv od neke drage osobe iz prošlosti, ali razmislite koliko je pametno da se njoj ili njemu vratite. Mogući su problemi sa novcem u julu mjesecu, prištedite malo.

Rak

Ovog ljeta pazite da se ne ugojite. Moguć stres posljednje nedjelje juna, zato bi bilo dobro da tada planirate odmor. Bavite se više sobom, ne forsirajte se na poslu. Stres će se smanjiti u avgustu, ali ne pretjerujte u trošenju novca od avgusta. Bićete optimističniji od 15. 8. 2015. Što se ljubavi tiče, sačekajte jesen.

Lav

Lijepo se osjećate u prvim danima ljeta, a tako će biti do samog kraja. Do 9. seštembra će Venera biti skoro sve vrijeme u Vašem znaku, tako da ćete više gledati sebe i nećete se previše nervirati oko drugih ljudi. Dobijaćete komplimente sa svih strana, a to je ono što Vam je najpotrebnije. Zauzeti će se preispitivati tokom ljeta – da li je njihova veza dovoljno jaka, a slobodni će imati više prilika da započnu novu ljubav, ali i da se pomire sa partnerom sa kojim su mislili da su završili.

Djevica

Drage Djevice, ovog ljeta, ako ste zauzeti, pripazite da ne krijete neke bitne stvari od partnera, budite iskreni. Slobodni, možete ući u tajnu vezu, ali razmislite koliko Vam je to potrebno. Tokom jula mjeseca moguće su rasprave i problemi sa prijateljima, ali će tokom avgusta napetost u odnosima sa drugima splasnuti. Od polovine avgusta ćete se osjećaćeti poletnije i bolje, tako da će druga polovina ljeta biti odlična i za neko putovanje.

Vaga

Ovog ljeta bi trebalo da povedete više računa o partneru ili potencijanom partneru, tako što ćete se, ako ste slobodni ili zauzeti, postaviti kao prijatelj, prvenstveno. Nemojte komplikovati jasne situacije, nego riješite brzo eventualne nesporazume. Neobične osobe će biti u Vašem životu, ali postoji mogućnost vraćanja bišeg partnera od kraja jula. Okrenite se sebi u drugoj polovini ljeta, štedite energiju, ne morate svima da ugađate.

Škorpija

Povremeno biste mogli da zaboravite na posao, mada je to za Vas odlična prilika ovog ljeta upozntae novu ljubav. Dajte sve od sebe da se ne preforsirate i da ne zapostavite privatni život. Mogući su problemi na poslu u avgustu, ali bi zato ljubav trebalo da bude ono polje Vašeg života koje će Vam ovog ljeta cvjetati.

Strijelac

Ako imate novac, obavezno negdje otputujte ovog ljeta – tamo Vas čeka nova ljubav, ne samo odličan odmor. Ako ste u vezi, putujte zajedno, to će doprinijeti da vaša veza procvjeta. Od polovine avgusta se fokusirajte na posao.

Jarac

Najbitnije je da ne preterujete sa trošenjem novca ovog ljeta. Nećete baš imati mjere u željama. Možete igrati nagradne igre do polovine avgusta, imaćete sreće. Od polovine avgusta planirajte putovanje, ili barem nađite više vremena za sebe. Ne osvrćite se na prošlost, ne dozvolite da Vas negativni ljudi skrenu s puta. Ljubav Vas čeka ako se fokusirate na nova poznanstva, druženje, na izlaske.

Vodolija

Od polovine avgusta odličan period za saradnju i nove kontakte, bilo da se radi o poslu, bilo o ljubavi. Ali, pazite sa kime ćete, možda, početi neki nov posao, mogući su problemi. To isto se odnosi i na nove veze – ne zalijećite se. Budite prijatni prema drugima, kad Vam i nije do toga. Romantični ćete biti cijelog ljeta i što se tiče ljubavi nećete se pretjerano žaliti. U septembru mjesecu pazite da sve račune plaćate redovno, nemojte biti neodgovorni. Očekujte strastveno ljeto.

Ribe

Ovog ljeta, za razliku od drugih znakova, Vi ćete se okrenuti ka poslu. Ljubav Vas čeka kada malo zahladni. Bitno je da radite ono što volite, da date sve od sebe, a znajte da su mogući problemi na poslu u drugoj polovini avgusta. Što se tiče veza, potrudite se da ne udovoljavate previše partneru, već da gledate sebe. Slobodni mogu preko posla upoznati neku novu osobu koja će im baš odgovarati. Sve Ribe, zauzete ili slobodne, mogu očekivati poboljšanje u ljubavi od avgusta mjeseca, a to će trajati do kraja ljeta. (Mondo)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender