22. 09. 2020.
Elektrokrajina: Potpisani ugovori sa 54% kupaca

Elektrokrajina: Potpisani ugovori sa 54% kupaca

Elektrokrajina: Rok za potpisivanje ugovora o snabdijevanju ističe za dva dana

Portparol “Elektrokrajine” Predrag Klincov rekao je da, nakon isteka ovog roka, preduzeće ima pravo da kupcima koji nisu ispunili zakonsku obavezu obustavi isporuku struje.

“Elektrokrajina` je do sada potpisala ugovore o snabdijevanju sa 60 odsto od ukupnog broja kupaca sa svog distributivnog područja koje pokriva 21 lokalnu zajednicu u Republici Srpskoj”, rekao je Klincov.

On je pojasnio da se prava kupca koja se regulišu ugovorom prvenstveno odnose na obezbjeđenje ugovorene količine, snage i kvaliteta preuzete električne energije.

“Sklapanje ugovora je besplatno, a potpisivanje ugovora sa `Elektrokrajinom` ne ograničava kupca u pravu njegove odluke o promjeni snabdjevača u budućem periodu sa kojim će, u tom slučaju, takođe morati potpisati ugovor o snabdijevanju”, kaže Klincov, prenose agencije.

On je dodao da kupci električne energije ugovore o snabdijevanju mogu potpisati u prostorijama lokalnih elektrodistribucija, kao i u sjedištu “Elektrokrajine” u centru Banjaluke.

Sve dodatne informacije u vezi sa sklapanjem ugovora o snabdijevanju kupci mogu dobiti posredstvom kol-centra “Elektrokrajine” na broj 051/247-100 ili lično u uslužnom centru u radnim jedinicama lokalnih elektrodistribucija i u sjedištu “Elektrokrajine”.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender