28. 09. 2020.
Vidić od ljeta u Interu

Vidić od ljeta u Interu

Vidić neće u Everton

Najuporniji je bio engleski premijerligaš Everton, tačnije menadžer „karamela” Roberto Martinez, koji je izrazio želju da vidi bivšeg kapitena Mančester junajteda i reprezentacije Srbije u svojim redovima, jer je ovog ljeta ostao bez dvojice iskusnih defanzivca Alkaraza i Distana.

Međutim, miljenik navijača „crvenih đavola” glatko je odbio primamljivu ponudu kluba sa „Gudison parka”.

Kako navode izvori bliski Vidiću, on ne želi iz poštovanja prema Junajtedu da obuče dres bilo kojeg drugog kluba u Engleskoj.

A, tokom sezone, podsjećamo, stalno se provlačilo da će se nekadašnja „srpska stijena” vratiti upravo na „Old Traford”.

Takve priče su krenule od momenta kad nekad možda i najboljem centralnom defanzivcu svijeta nije išlo kako treba tokom debitantske sezone u Interu.

Crveni kartoni, slabe partije, pravljeni penali… mnogo toga je Vidić „pokazivao” u crno-plavom dresu, na šta se potom nadovezala i prekomanda na klupu od strane Roberta Manćinija, pa i (nepotvrđena) informacija da više na njega računa.

Selili su mediji sa Apenina nekadašnjeg srpskog reprezentativca širom Evrope, ali su on i njegov menadžer Silvano Martina uporno demantovali napuštanje stadiona „Đuzepe Meaca”.

Vidić je, očigledno, riješio da dokaže klasu i u Interu, koji ga je prošlog ljeta doveo kao kapitalno pojačanje za renovirani tim pod vođstvom Valtera Macarija (u međuvremenu smijenjen). Ili čeka ponudu nekog velikana, samo da nije iz Engleske…(Novosti)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender