20. 09. 2020.
Banjalučke prostitutke za noć zarade i do 500 evra

Banjalučke prostitutke za noć zarade i do 500 evra

Iskrena ispovijest studentkinja koje se bave prostitucijom

Uz elitnu, hotelsku, agencijsku, sportsku, uličnu i mnoge druge vrste prostitucije, u svim većim gradovima u poslednje vrijeme cvjeta studentska prostitucija.

Studentkinje u “posao“ s prostitucijom najčešće ulaze same, bez makroa kako s njim ne bi dijelile više od pola zarade.

Avantura nije njihov motiv. To su uglavnom nemaština, borba za goli život, puko finansiranje hrane, stana, studija.

“Kolegama u klupama često ni na kraj pameti nije da te devojke vode paralelan život”, priča nam jedna od njih. Klijente pronalaze po preporuci, na internetu…

Studentkinja Maja (21), zgodna, u krevetu žestoka, traži gospodina za ugodna i vatrena druženja, nazovi broj. Tako glasi samo jedan od brojnih oglasa na internetu sa zamamnom golišavom fotografijom.

Maja kaže da ima svoj stan i da svoje usluge naplaćuje oko 100 evra po satu. Za vrijeme provedeno sa Majom od 23 sata uveče do 10 ujutro potrebno je da, kako kaže, izdvojite 700 evra.

Kako im policija ne bi ušla u trag, oglas ostaje aktivan tek nekoliko sati, najduže jedan dan, a onda se dodaje novi, s novim imenom.

Svoju ispovijest o tome kako se već na prvoj godni studija doslovce prodala za zelenu majicu, a potom našla u grotlu prostitucije, ispričala je za “Ekspres” 35-godišnja devojka, nekadašnja studentkinja.

Kaže da je počela da se prostituiše za novac jer joj je trebao novac da plati studije. Onda je vidjela da lagodnije živi, pa se sve kasnije preobrazilo u pohlepu, čisto iživljavanje.

Danas za sve okrivljuje svoje sputano i neiživljeno detinjstvo u konzervativnoj sredini.

“Na studije sam došla kao pravo pravcato nevinašce. Odjednom sam se našla sama, daleko od svih, od roditeljske stege. Odmah sam uvidela šta prijateljice rade i čime se sve bave da poboljšaju studentski standard.

Shvatila sam da sada i ja mogu sve ono što ranije nisam mogla ili smela zbog okoline i sebe same. Pod svjetlima velegrada mogla sam da dotaknem i dno i nebo. Dotakla sam oboje. Nebo sam takla zaljubivši se u dečka sramežljivog poput mene, koji me je ubrzo svojom brutalnošću doslovno gurnuo na dno.

Iz inata i osvete momku htjela sam da istražim jesu li svi muškarci isti. Prvi mi se ponudio vlasnik omiljenog butika, tatin vršnjak. Šta da vam kažem, on besraman, a ja popustljiva i završila sam u njegovom krevetu. Nazad više nisam mogla. Bio je to moj prvi seks naplaćen zelenom majicom”, priča nekadašnja studentkinja.

Osim novca, odjeće poznatih maraka i ostalog, sagovornica otkriva da su joj klijenti često nudili i kokain.

“Već u prvoj godini studija, hvalisanjem onih koji su bili sa mnom, pročulo se za mene. Zaključila sam da vrijedim u krevetu i znala sam kako od svih da izvučem ono što želim. Sve je krenulo od majice, pa trenerke, patika, štiklica… Kada sam se dobro obukla, umjesto krpica zanimao me novac.

Za seks na brzaka znala sam, bez imalo srama da tražim 100 ili 200 eura. Nakon što sam probala jednog, dvojicu, trojicu… bio je to put bez povratka. Od nekad sramežljive djevojke preobrazila sam se u objekt za zadovoljavanje nečije požude. Sve mi je bilo nebitno i imalo svoju cijenu, zavisno od mjesta i želja klijenata. Najviše sam mogla da “uzmem “ za seks na javnom mjestu. Kafić, ima ljudi, nema ljudi, ulaz u narodnjački klub, osvjetljeno parkiralište, ulica ili hotelski bazen, bili su pravi izazov kao mesto za seks. Vjerovali ili ne, dok sam ispijala jutarnju kafu poseksala sam se u prepunom kafiću. Klijentu je to bio adrenalinski nagon a meni izazov zbog novca”, kaže ona.

Djevojke za novac na ulici su, po njenoj priči, lako prepoznatljive po neumjesno izazovnom odijevanju.

“Svaka normalna žena voli da se dotjera i da prošeta u štiklama, a kurva obučena u utegnutu suknjicu koja se lako skida te iste štikle obuje dodavanjem nepotrebnih dijelova odjeće”, kaže ona i dodaje da je imala mušterije i od 80 godina.

Ispovijest prostitutke s fakulteta: Zaradila sam dovoljno za sljedećih deset godina

Majka ju je smjestila u dom, mjesečno bi dobijala džeparac, koji joj je slao očuh.

“S njim sam izgubila nevinost, silovao me. Kad sam se povjerila majci, išamarala me je. Mislim da je znala da je ne lažem, ali to nije mogla da prihvati. Tada sam shvatila da nijedan muškarac na ovome svijetu nije dobar. Kasnije sam, kako sam prošla na stotine njih, samo potvrdila svoje uvjerenje.

Novac koji mi je slao, ha, vjerovatno je to činio jer je želio da me zadrži uz sebe, bio je zaljubljen u mene, a ne u moju majku. Možda sam iz inata njemu postala prostitutka.

Uživala sam kad bih nakon gotovo svakog muškarca slala poruke, pričala mu šta sam i kako radila. A onda sam osjetila miris novca i to me obuzelo. Sve što mi je taj čovjek učinio novac mi je popravljao. U “biznis” je ušla s koleginicom koja se prostituisala preko oglasa.

(express.hr/B92)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender