19. 09. 2020.
Pravila ”bezobraznog” dopisivanja

Pravila ”bezobraznog” dopisivanja

Pravila ”bezobraznog” dopisivanja

Ok, riješili ste da malo zagrijete prstiće, ali i atmosferu do sledećeg viđanja. Evo kako se to radi, a da ne ispadnete prosti, vulgarni, napadni.

Prvo:  budite sigurni da je on ili ona, spreman za takvu vrstu zabave i da neće pomisliti da ima posla sa manijakom. Kako ćete te postići? Tako što ćete biti strpljivi – ne šaljite provokativne slike ili poruke seksualne konotacije odmah na početku veze.dan?

Drugo: budite sigurni da se radi o osobi od povjerenja. Ne želite da se vaša lascivna poruka, ili ne daj Bože neki dio vašeg tijela, pokazuje drugima uz smijeh. Kako ćete to postići? Takođe strpljenjem. Tek kada se vaša veza koliko-toliko ustali, kada razgovorom procenite da ste sa partnerom koji ima isti ili lsičan smisao za humor kao i vi, pošaljite, ali prvo neku sms poruku koja samo naslućuje seks.

Treće: imajte mjeru. Čak i ako (a nadamo se da hoće) vaše seksi dopisivanje zaživi, ne zatrpavajte partnera takvim porukama. Jedna dnevno, čak bolje dvije, tri nedjeljno, dovoljno je. U suprotnom – izgubiće draž.

Četvrto: ne ponavljajte se. Sadržaj takvih poruka ne treba samo da pokaže vašu želju da imate seks, već i vašu kreativnost i zainteresovanost za partnera više nego što je “valjanje po krevetu”. Budite maštoviti. Kombinujte riječi i slike, muziku… Nekada je dovoljna samo jedna riječ, ne morate da smišljate čitave eseje.

Peto: koristite faktor iznenađenja. Seksi poruka je očekivana jutro nakon lude noći, ili uoči vašeg randevua, ali pošaljite lascivni SMS u trenutku kada znate da je vaš partner na poslovnom sastanku, na primjer. Bićete zadovoljni posljedicama.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender