01. 10. 2020.
Lijeva Novoselija: Slaba struja kvari aparate, naveče ni sijalica ne može da svijetli

Lijeva Novoselija: Slaba struja kvari aparate, naveče ni sijalica ne može da svijetli

Biće pive: Odgođena odluka o poskupljenju struje

Regulatorna komisija za energetiku Republike Srpske je na današnjoj sjednici u Trebinju odgodila odluku o poskupljenju električne energije u Srpskoj.

“Regulatorna komisija za energetiku Republike Srpske je, na 2. vanrednoj sjednici, održanoj 30. juna 2015. godine, u Trebinju, a na osnovu odredbe člana 234. tačka 5. i 8. Zakona o upravnom postupku, odlučila da suspenduje, tj. odloži od izvršenja odluke i rješenja o cijenama i tarifama za električnu energiju donesene, u tarifnom postupku po zahtjevima regulisanih preduzeća u sastavu Mješovitog holdinga “Elektroprivreda” Republike Srpske – Matično preduzeće, a.d. Trebinje, na 108. redovnoj sjednici održanoj 11. juna 2015. godine”, stoji u saopštenju REERS.

“Budući da u propisima kojim se definiše rad Regulatorne komisije nije precizno propisan način rada Regulatorne komisije u situaciji kada većini članova komisije istekne mandat, a nadležni organ nije donio odluku o imenovanju, Regulatorna komisija je, istovremeno, zatražila od nadležnih institucija tumačenje zakonskih odredbi po ovom pitanju”, navodi se dalje u saopštenju.

O daljem postupanju Regulatorne komisije javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender