01. 10. 2020.
Gavranović: Tužba Autoprevoza neosnovana

Gavranović: Tužba Autoprevoza neosnovana

Gradonačelnik o novom sajtu: Nema razloga da ga Skupština pokreće

Gavranović je rekao da neslužbeni sajt Skupštine grada ne postoji, već je riječ o nezvaničnoj verziji grupe odbornika, koja može biti korisna, ali samo kao predstavljanje grupe odbornika, bez odluke Skupštine grada.

On je rekao da sajt čije je pokretanje juče najavio predsjednik Skupštine grada Budimir Balaban ne može da nosi naziv Skupštine grada i najavio da će tražiti od skupštinske većine da se izjasni o tome.

“Ako se ne dobije podrška skupštinske većine, onda je to privatna internet stranica iz čijeg naziva mora biti brisan pojam Skupštine grada”, naglasio je Gavranović novinarima u Banjaluci.

Prema njegovim riječima, degutantno je da se prave paralelni sistemi i službe kada u Gradskoj upravi postoje stručne službe koje vode zvaničnu internet stranicu.

“Ako nešto ne valja na postojećem sajtu Grada, spreman sam da se to promijeni. Smatram da zvanična internet stranica grada Banjaluke nije nepristupačna, kako drugi tvrde, ali isto tako i da ne može da služi ličnoj promociji”, istakao je Gavranović.

On tvrdi da na zvaničnoj stranici ima mjesta za sve informacije koje su u skladu sa standardima u gradskoj administraciji i upravi.

“Pristup informacijama na toj stranici je svima dozvoljen, uz određenu proceduru koja se mora proći”, naglasio je Gavranović.

U Banjaluci je juče predstavljena neslužbena internet stranica Skupštine grada čiji je cilj, kako je rečeno na konferenciji za novinare, dvosmjerna komunikacija odbornika i građana, kao i dostupnost informacija, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender