20. 09. 2020.
Banjalučke servisne informacije

Banjalučke servisne informacije

Banjalučke servisne informacije

Centar javne bezbjednosti Banja Luka:
Dogodilo se 9 krivičnih djela: 4 teške krađe, 2 krađe, jedno izazivanje opšte opasnosti, jedno oštećenje tuđe stvari i jedno nedozvoljeno posjedovanje oružja i municije. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se 6 saobraćajnih nezgoda: jedno lice je lakše povrijeđeno, sve su sa materijalnom štetom.

Stanica hitne pomoći:
Pregledano je 70 odraslih pacijenata i 17 djece, a obavljeno je 11 kućnih posjeta.
Ukupno 98 intervencija.

Porodilište:
U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je 8 poroda i rođeno je 8 beba: 5 djevojčica i 3 dječaka.

Vatrogasna brigada:
Imala je 3 intervencije.

Elektrokrajina:
Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno.

Zbog planiranih radova na elektro-energetskim objektima, dana 01.07.2015.god., planirana su sledeća isključenja:

– U vremenu od 09,00 do 14,30 časova, dijelovi naselja: Bronzani Majdan, Pervan i Jošikova Voda.
– U vremenu od 10,00 do 13,00 časova, dijelovi ulica: Bogdana Žerajića, Relje Kneževića, Sanska i Vladike Varnave Nastića.
– U vremenu od 09,00 do 10,00 časova, dijelovi naselja: Rupari Kneževići, Rupari Gajići, Šamare, Popovići, Čubrilovići, Strike i Amidžići.
– U vremenu od 09,00 do 14,00 časova, dio naselja: Krndija Pavlovac i dijelovi ulica: Nenada Kostića, Romanijska, Slavka Rodića, Serdara Janka Vukotića i Jovana Raškovića.

Vodovod:
Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno.

Obavještavamo vas da će se dana 01.07.2015. godine izvoditi radovi na cjevovodu NO 300 mm u Ulici Arčibalda Rajsa, što će u periodu od 08,00–20,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u naseljima: Debeljaci, Zeleni Vir i Čelinac.

Prognoza vremena za Banja Luku za 01.07.2015.godine
Pretežno sunčano i toplo vrijeme. Vjetar slab sjeverni.
Jutarnja temperatura oko 13°C, a maksimalna dnevna oko 30°C.

Izvještaj iz Matične službe za 30. jun 2015.(juče):

Rođeni: Jana Kragić, kći Radoša i Zore; Denis Osmanović, sin Muamera i Daliborke; Irina Babić, kći Gorana i Gorane; Igor Todorović, sin Gorana i Branke; Andrija Milošević, sin Stojana i Brankice; David Radivojević, sin Zorana i Radmile; Dušan Pavlović, sin Zorana i Vanje; David Kremenović, sin Dragana i Vanje; Arsenije Milenkovski, sin Bojana i Dijane; Jakov Marić, sin Igora i Smiljane; Vasilije Solarević, sin Dragislava i Milanke; Anika Ćuić, kći Gordana i Sanje; Rian Savić Abusita, sin Omara Jehad Abdula i Vanje; Pavle Pentek, sin Bojana i Nede; Nikolina Vođević, kći Milovana i Janje; Una Zorić, kći Dragana i Bojane; Ena Marković, kći Danijela i Marine; Luka Kajtez, sin Igora i Dijane.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender