25. 10. 2020.
FK Borac: Uz navijače do podviga

FK Borac: Uz navijače do podviga

FK Borac: Nije se pojavio kandidat za predsjednika

Izborna sjednica Skupštine Borca, koja je najavljena za danas, neće biti održana jer se nije pojavio kandidat koji će sjesti na užarenu fotelju banjalučkog premijerligaša i tako zamijeniti dosadašnjeg predsjednika Draška Ilića.

Fudbalski klub Borac iz Banjaluke i dalje traži kandidata koji će na mjestu predsjednika zamijeniti Draška Ilića, koji je prije mjesec dana podnio ostavku, ali i dalje obavlja dužnost prvog čovjeka crveno-plavih.

Uprkos najavljenoj izbornoj sjednici kluba, koja je planirana za danas, ona neće biti održana, s obzirom da se nije pojavio niko željan da preuzme “vruć krompir” i sjedne u fotelju kluba sa Gradskog stadiona.

“Nema kandidata za predsjednika kluba, tako da nema smisla održati izbornu sjednicu Skupštine kluba. Moja obaveza je da ostanem na funkciji dok se ne pojavi neko sa programom kako da spasi klub. Moramo raditi kao da je sve u redu”, naglasio je za “Glas Srpske” predsjednik u ostavci Draško Ilić.

Borac još uvijek nije uspio pronaći 300.000 KM, kako bi dobio licencu za učešće u Premijer ligi BiH naredne sezone. Ukoliko se to ne desi do 15. jula, klubu slijedi ono najgore – stečaj!

Rukovodstvo “Velikana iz Platonove” danas će obaviti razgovore sa gradonačelnikom Banjaluke Slobodanom Gavranovićem, dok će Ilić i Gavranović u petak razgovarati sa predsjednikom Vlade Srpske Željkom Cvijanović i ministrima, kako bi pokušali iznaći rješenje za spas Borca.

S druge strane, stručni štab i igrači rade punom parom. Ekspedicija se vratila sa prvog dijela priprema, koje su umjesto na Balkani obavljene u Drvaru.

Slijedi kratak odmor, nakon čega se ekspedicija crveno-plavih seli u Sloveniju, gdje će obaviti drugu fazu priprema.

(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender