25. 10. 2020.

Fond PIO: Po 500 KM za 6 prvorođenih beba na Vidovdan u 6 gradova Srpske

U Banjaluci, Prijedoru, Bijeljini, Doboju, Trebinju i Istočnom Sarajevu, gdje su i sjedišta filijala Fonda PIO Republike Srpske, uručen je ovaj poklon kojim se želi ukazati na izuzetnu važnost nataliteta u Srpskoj, a time i na neposredan uticaj broja osiguranika na stabilnost penzijskog sistema.

Predstavnici filijala Fonda PIO Srpske posjetili su porodilje u porodilištima regionalnih bolnica i roditeljima beba uputili čestitke i uručili vrijednosni bon od 500 KM, nakon čega slijedi i uplata ovog novčanog iznosa na tekući račun jednog od roditelja.

Dobitnici ovog novčanog iznosa su porodilje Sandra Sarić iz Čelinca koja je rodila djevojčicu, Božana Berić iz Omarske koja je rodila dječaka, Slavojka Petrović iz Modriče koja je rodila dječaka Borisa, Јovana Gajić iz Trnjaka kod Bijeljine koja je rodila Јakšu, Habiba Suvalić iz Doboja koja je rodila dječaka u porodilištu u Istočnom Sarajevu i Sanja Đurić iz Trebinja koja je rodila dječaka.

Vladan Marjanović, suprug Јovane Gajić iz Trnjaka kod Bijeljine, kojima je ovo prvo dijete, zahvalio je Fondu PIO Srpske na poklonu, te dodao da ih je ovaj bon obradovao i da će po izlasku iz bolnice supruge i bebe novac dobro doći za proslavu rođenja prvenca, prenijele su agencije.

Petrović Slavojka iz Modriče, takođe, porodilja prvog djeteta, zahvalila je na iznenadnom poklonu i pohvalila gest Fonda PIO Republike Srpske.

.
Foto: Ilustracija

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender