25. 09. 2020.
Preminuo bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić

Preminuo bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić

Preminuo bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić

Bivši igrač Crvene zvezde Goran Gogić umro je poslije treninga svog Đingau Hainijua u četvrtak 3. jula, potvrdio je njegov saigrač Đorđe Rakić.

Kako piše kineska agencija Sina, Gogić, koji je rođen 24. aprila 1986. godine, kolabirao je i izgubio svijest poslije večernjeg treninga, brzo je prevežen u bolnicu, ali su ljekari samo mogli da konstatuju smrt, oko 22 časa i 25 minuta, poslije neuspješne reanimacije.

Visoki momak iz Vrbasa, koji je mogao da igra kao defanzivni vezni i kao štoper, počeo je karijeru u Jedinstvu sa Uba, a igrao je još za Čukarički Stankom, Napredak iz Kruševca, Javor iz Ivanjice, Jagodinu i Crvenu zvezdu.

Sa dva posljednja kluba osvajao je trofeje – najprije sa Jagodinom nacionalni Kup 2013. godine, a naredne sezone, u kojoj je upisao 23 nastupa i jedan gol, i titulu šampiona države sa Crvenom zvezdom, javlja B92.

Posle osvojene titule sa crveno-bijelima otišao je u Kinu, zajedno sa Rakićem, gde je na 15 utakmica upisao jedan pogodak.

“Fudbalski klub Crvena zvezda izražava najdublje saučešće porodici i prijateljima Gorana Gogića, kao i svim navijačima našeg kluba koji su ga voleli i koji su se zajedno sa njim radovali uspesima koje nam je doneo.

Gorane, brate naš Gogo, neka ti je večna slava i hvala za sve što si uradio za crveno-bele boje.

Zauvek sa nama”, stoji na sajtu Crvene zvezde.

Datum komemoracije, kao i mjesto i vrijeme sahrane biće naknadno objavljeni.

.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender