30. 09. 2020.
Vodeni park “Akvana” počinje sa radom u petak

Vodeni park “Akvana” počinje sa radom u petak

Besplatni dermatološki pregledi sutra na Akvani

U okviru ove društveno odgovorne DM kampanje u Banjaluci će biti održan zabavni događaj pod nazivom ”Sunce, ti i ja” u nedjelju, 5.7.2015. godine u Vodenom parku „Aquana” u periodu od 12:00 do 17:00 časova.

Svim zainteresovanim biće omogiućeno da snime svoju kožu UV kamerom te na taj način dobiju uvid o tome kakav uticaj sunčeve UV zrake ostavljaju na kožu i kako je veoma važna pravilna zaštita prilikom izlaganja suncu.

Svi posjetioci biće u mogućnosti da besplatno obave pregled kože te od dermatologa dobiti stručne i korisne savjete o prevenciji kožnih oboljenja.

Učestvovanjem u različitim igrama zainteresovani će biti u prilici da osvoje brojne nagrade, a najmlađi će se na zabavan način informisati o važnosti pravilne zaštite kože, te se edukovati na koji način mogu bezbrižno da se igraju na suncu.

Stručnjaci upozoravaju da se svake godine povećava broj osoba oboljelih od melanoma te da je veoma važno probuditi svijest javnosti o ovom problemu i podsticati građane da redovno obavljaju dermatološke preglede i zaštite kožu od štetnih sunčevih zraka.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender