22. 09. 2020.
OK Fest okupio hiljade mladih iz cijelog regiona

OK Fest okupio hiljade mladih iz cijelog regiona

OK Fest okupio hiljade mladih iz cijelog regiona

Festival, u okviru kojeg će nastupiti poznati domaći i regionalni bendovi, organizuju Ferijalni savez Republike Srpske u partnerstvu sa NP Sutjeska.

-Sve je spremno da krene, posjetioci već pristižu u sjajan prirodni ambijent na Tjentištu, taođe stižu i bendovi, spremna je glavna bina, kao i bina u kampu. Nama je upravo cilj da ovde dovedemo brojne mlade ljude i promovišemo ovaj ambijent, ali time i samu RS-rekla je ranije Karolina Karalić, portparol OK Festa.

Posjetioce festivala očekuje bogat muzički program, zanimljivi prateći sadržaji, kao i rafting avanture na Drini i Tari, planinarenje, razne sportske aktivnosti.

-U festivalskom dijelu programa svirali su “Zabranjeno pušenje”, “Elemental” i “Brkovi”.

U subotu su nastupali “Ajzbrn”, “Bed Kopi” i “Rundek Cargo Trio”. Posljednja noć festivala (nedjelja) rezervisana je za “Električni orgazam”, “Darkud Dab” i “Hladno pivo”.

Ulaz na sve koncerte je besplatan. Pod otvorenim nebom, u kino zoni, prikazivaće se najnoviji filmovi za šta su zaduženi Operacija kino i Sarajevo film festival, a Centar za zaštitu životne sredine organizuje i panel diskusija na temu Bitka na Sutjesci. Spojili smo avanturu, dobru miziku i dobru zabavu-rekla je Karalićeva i dodala da su na Tjentištu već popunjeni svi smještajni kapaciteti u hotelu, a da još uvijek ima mjesta u kampu.

Sve svoje raspoložive kapacitete i infrastrukturu mladima će ponuditi NP “Sutjeska”.

– Sva infrastruktura je u funkciji, od rekreacionog jezera, do urbanog dijela gdje će se odvijati glavni dio festivala. Sve zelene površine su uređene, sav prostor očišćen, službe su u pripravnosti, tako da ćemo učiniti sve da ne dođe do bilo čega što bi poremetilo kompletan ambijent-rekao je Zoran Čančar, direktor NP “Sutjeska”, javlja Radio Foča.

ok 03

ok 01

ok 02

ok6

ok2

ok3

ok4

ok5

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender