25. 10. 2020.
SDS: Srpskom se busaju oni koji je nisu stvarali

SDS: Srpskom se busaju oni koji je nisu stvarali

SDS pozvao Dodika da odmah podnese ostavku na funkciju predsjednika Republike Srpske

Srpska demokratska stranka zaprepaštena je načinom na koji Milorad Dodik zloupotrebljava funkciju predsjednika Republike Srpske optužujući sve one koji ne vjeruju njegovoj rušilačkoj i pogubnoj politici za RS i njen narod, navodi se u saopštenju za javnost ove stranke.

Izlivi bijesa koji su se mogli čuti na pomenu stradalim Srbima u dva poslednja rata u Bratuncu i Kozari vrijeđaju sve žrtve i pogađaju sve dobronamjerne ljude.

Politika “Srbe na Srbe” koju propagira Milorad Dodik zloupotrebljavajući funkciju predsjednika RS, koja po Ustavu treba da odražava jedinstvo i da predstavlja sve građane RS, neće donijeti dobro ni RS niti našem narodu.

Dodikove tvrdnje o “izdaji i potrebi političkog obračuna sa rukovodstvom SDS” izrečene danas na Mrakovici nemaju ni jedan valjan argument. Podvalama i lažima Milorad Dodik neće moći da pobjegne od odgovornosti što se u RS desila najveća pljačka naroda u vrijeme njegove desetogodišnje vladavine i što smo danas najsiromašniji narod u regionu i Evropi.

Politika Srpske demokratske stranke, kao državotvorne stranke u Republici Srpskoj, je bila i biće isključivo u interesu Republike Srpske i njenih građana.

Sukobi sa svima u okruženju i pozivi na obračune sa neistomišljenicima u spostvenom narodu su pogubni za budućnost Republike Srpske i zato pozivamo Milorada Dodika da u interesu budućnosti Republike Srpske odmah podnese ostavku na funkciju predsjednika Republike Srpske, navodi se u saopštenju za javnost ove stranke.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender