25. 10. 2020.
Završen OK fest: Ostanite OK…vidimo se i naredne godine!!

Završen OK fest: Ostanite OK…vidimo se i naredne godine!!

Završen OK fest: Ostanite OK…vidimo se i naredne godine!!

Branka Mihajlović

Sjajnim nastupom Kekina i ekipe “Hladnog piva” završena je trodnevna OK avantura na Tjentištu. I poslednji dan OK Festa obilježio je sadržajan program, a na našem OK repertoaru i u samom finišu našlo se za svakoga po nešto. Dok su jedni uživali u sadržajima adrenalin zone – raftingu i planinarskoj šetnji do Trnovačkog jezera, drugi su na dnevnom OK stage-u neumorno plesali uz ritmove ŠTRAJK-a i benda Ničim izazvan.

Oni željni razgovora, prijedloga i novih ideja, podjelili su sa nama mišljenje u agora zoni, gdje smo razgovarali o omladinskom turizmu istakavši njegov značaj, mjesto i ulogu u daljem razvoju NP Sutjeska, kao i cijele regije krenuvši od Foče, pa sve do Trebinja. Cinema zona u kojoj se ove večeri prikazivao film “Mostovi Sarajeva”, pod zvjezdama je još jednom okupila najveće ljubitelje filmskog platna.

Veče je i ovoga puta bilo rezervisano za najbolji i nezaboravan program, Darkwood Dub, Električni orgazam i Hladno pivo uz pregršt sjajnih hitova i dobre muzike pobrinuli su se za kompletan utisak prezadovoljne publike.  Uz prve zrake sunca na Tjentištu, brojni posjetioci after party-ja oprostili su se uz najčešće ponavljanu rečenicu “Vidimo se naredne godine!”.

Naravno…vidimo se i naredne godine…OSTANITE OK!!!!

Vaš OK Fest!!!!!

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender