20. 09. 2020.
Nataša Bekvalac novinaru: Postavljaš pretjerano glupa pitanja!

Nataša Bekvalac novinaru: Postavljaš pretjerano glupa pitanja!

Dužna k’o Grčka: Nataša Bekvalac uzela kredit da snimi album

Pjevačica je morala da podigne kredit kako bi isplatila pjesme i snimila do sada najskuplji spot u karijeri.

Ljuba bio protiv

– Nataša je posljednji album objavila 2010. godine i od tada muku muči s finansijama. Nije željela da uzima pozajmice, dugo se savjetovala s porodicom, a kako se najviše njen suprug Ljuba protivio tome, nakratko je čak bila odustala od te ideje.

Ipak, nakon što se sa saradnicima presabrala koliko košta cijeli album, sama je presjekla, otišla u banku i digla kredit. Nikom nije željela da kaže koja svota je u pitanju, pa čak ni bližnjima – priča za Kurir izvor blizak pjevačici i dodaje:

Renovirala stan

– Pjevačica je dugovala i prethodnoj ekipi s kojom je sarađivala, pa se poučena tim iskustvom zarekla da će prije izdavanja albuma sve isplatiti kako je niko ne bi blatio po medijima.

Bekvalčeva velike troškove ima i oko ćerkinog školovanja, koje sama plaća. Mnogo novca je dala i na renoviranje stana. Samo za namještaj je iskeširala 8.000 evra. Dešava se da cijelu zaradu od nastupa odmah da ili tekstopiscima, ili za stan.

Terasu je tek skoro u potpunosti sredila i za nju je izdvojila oko 2.000 evra. Za to nije žalila jer ljeti najviše voli da s ćerkom Hanom sjedi na balkonu, pa je kupila skupocjenu ljuljašku da se izležavaju. Na sve to, sad je snimila spot u kojem je učestvovalo više od trideset ljudi, i to je do sada najskuplji spot u njenoj karijeri – završava izvor Kurira.

Bekvalčeva je svjesna da je veoma rizično što se zadužila, ali se nada da će preko posla uspjeti da vrati uloženi novac. U svakom slučaju će se dobro pomučiti dok sve ne otplati, s obzirom na krizu koja vlada tržištem.

Pozvali smo Natašu da provjerimo naše navode, ali se ona nije javila, dok su nam iz njene PR službe poručili da se pjevačica neće oglašavati do izlaska novog albuma, piše Kurir.


.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender