21. 10. 2020.

Kad komšije progovore: Evo šta su otkrili o Ceci Ražnatović

Pjevačica Svetlana – Ceca Ražnatović oduvijek je važila za jednu od najpristupačnijih, istovremeno i najvećih domaćih zvijezda.

Njeni fanovi oduševljeni su pažnjom koju im posvećuje putem društvenih mreža, a kolege i prijatelji imaju samo riječi hvale za nju.

Prozori i vrata na njenoj vili u Ulici Ljutice Bogdana bili su širom otvoreni. Ispred kuće nije bilo parkiranog džipa kojim se Ceca vozi, a ubrzo smo saznali i da nije kod kuće.

Pjevačica bez šminke posjećuje kafić preko puta njene kuće, a ostale obaveze završava njena sestra Lidija.

“Nikada nije dolazila kod nas. Ovde uglavnom dolaze fudbaleri, ali Svetlana nije svraćala. Nekoliko puta je bio njen sin Veljko sa prijateljima, ali ne viđamo ih često”, rekao nam je konobar iz restorana na početku ulice.

Svetlanu takođe nisu vidjeli ni iz radnje za hemijsko čišćenje, a komšije koje smo sreli u prolazu otkrile su nam da je rijetko viđaju u kraju.

I taman kada smo pomislili da Ceca uopšte ne izlazi iz kuće, razuvjerile su nas ljubazne djevojke iz obližnjeg kafića.

“Dolazi kod nas. Zaista je predivna jedna žena. Uvijek nasmijana i raspoložena. Zašto bi dolazila sređena? Pa mi smo joj preko puta. Uvijek je lijepa”, rekle su Cecine komšije. Pjevačica bez šminke posjećuje kafić preko puta njene kuće, a ostale obaveze završava njena sestra Lidija. (Puls)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender