19. 09. 2020.
Zdravko Čolić: Uvijek sam težio jednostavnosti

Zdravko Čolić: Uvijek sam težio jednostavnosti

Čolić: Ćerke me vole, znaju moje pjesme, ali slušaju drugu muziku!

Zdravko Čolić u Podgorici je nastupio pred više od 15.000 ljudi. Iako je njegova starija ćerka Una Zvezdana poželjela da učestvuje u spotu za njegovu pjesmu “Esma”, Zdravko Čolić napominje da neće uticati na muzički ukus svojih nasljednica.

“Sva djeca prolaze kroz mnoge muzičke faze. Na kraju će sigurno doći do “Bitlsa”, “Rolingstonsa” i klasike, to je potpuno prirodno. Ta mala raja sve zna”, rekao je pjevač i dodaje da će, kad završi sve zakazane nastupe, sa porodicom otići na ljetovanje u Hrvatsku ili Grčku.

“Ne moraju da slušaju tatinu muziku, samo im još to treba. Vole one svog tatu, znaju moje pjesme, ali slušaju svjetski poznatu muziku”, rekao je Čola.

Čola se osvrnuo i na mališane koji pjevaju njegove pjesme u talenat šou-programima.

https://www.youtube.com/watch?v=PTPE-G4b2_M

“To je veoma lijepo. To je priznanje autorima. Ja sam samo izvođač, ali ako pjevaju neku pjesmu koju sam komponovao, onda mi je još draže. To znači da te pjesme nekoga diraju. Žiri ne treba da traži dlaku u jajetu. Djeca to mogu da interpretiraju na svoj način. Ja bih uvijek bolje ocjenjivao nekoga ko ne imitira original”, rekao je Zdravko.

Pejvač se juče vratio iz Podgorice, gde je više od tri sata pjevao na proslavi Dana državnosti Crne Gore pred više od 15.000 ljudi.

“To je bio koncert za sve generacije sa kompletnom ekipom – gudačima, bendom, pratećim vokalima, koreografima, plesačima… Kada su ovako velike fešte u pitanju, drago mi je da na bini budu i djevojke. Na tom koncertu sam probao jednu stvar – pustio sam da publika sama pjeva od početka pjesmu dok je ja ne prekinem. Drago mi je da ljudi tako dobro znaju moje pjesme”, ponosan je pjevač, piše Kurir.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender