23. 09. 2020.
Raskinuo par iz “Parova”: Dečko me je varao sa dečkom!

Raskinuo par iz “Parova”: Dečko me je varao sa dečkom!

Raskinuo par iz “Parova”: Dečko me je varao sa dečkom!

Iako je na društvenim mrežama napisala da je Đukića ostavila jer joj nije javio da izlazi, Veljkovićeva za “Alo!” otkriva prave razloge rastanka. Naime, bivša modelsica je u Filipovom telefonu pronašla eksplicitne poruke koje je razmjenjivao sa nepoznatim muškarcem.

Pošto je on stalno krio telefon od mene i nije hteo da mi kaže sa kim se dopisuje, a moj telefon je uvek otvoren i sve je mogao da vidi kad god je poželeo, to me je navelo da posumnjam da me vara. Pošto mi nikad ne govori gde ide, sa kim i šta radi, pre dva dana sam uzela njegov telefon i počela da gledam sa kim se dopisuje.

Tada sam pronašla da je razmenjivao poruke eksplicitnog sadržaja sa nepoznatim momkom. Šokirala sam se kada sam videla sve to i u prvi mah nisam mogla da poverujem. Kada sam videla da se muva sa tim dečkom, pokupila sam stvari i otišla iz stana u kom smo živeli zajedno – rekla je vidno uznemirena Ružica i dodala:

Razmišljala sam da li da podelim sa javnošću to da smo raskinuli, ali sam ubrzo shvatila da moram to da uradim zbog ljudi koji nas vole – zaključila je Veljkovićeva.

U prilog tome da se Ružica kolebala da li da kaže prave razloge ide i njena objava na društvenoj mreži, gdje je rekla da je razlog to što je izašao u grad, a prethodno joj se cijeli dan nije javio.

Ljudi, stvarno mi je žao što mislite da sve radim zbog marketinga, zavolela sam Filipa, ali ja stvarno nisam kriva što je on izašao bez mene. Svako ima svoj život, pa i on, ne želim nikom ništa da branim. Nije mi se juče javljao ceo dan, kao ni ja njemu. Nije mi uopšte rekao da izlazi i mislim da je to nepoštovanje sa njegove strane. Ali svako ima svoje ponašanje prema osobama koje “voli”. Ništa ne radim zbog marketinga, niti me zanima. Jako je ružno što je to uradio, ali nemojte mene kriviti zbog toga. Samo sam ga pustila da radi kako on misli da treba. Volim vas sve i ponovo vas molim da mi ne zamerate, jer ja nisam kriva – napisala je bivša modelsica na svom Fejsbuk profilu.

Filip Đukić konačno se oglasio nakon intervjua sa Ružicom Veljković u kojem je ona rekla da ju je maneken varao sa nepoznatim momkom.

Đukić se nije javljao kada su ga naši novinari zvali, pa je riješio da se oglasi na svom Fejsbuku i to tipičnom rekacijom kojom nije smeo ništa da otkrije.

“E što volim kad otvorim novine pa vidim gde sam bio, šta sam radio, sa kim sam bio, itd. Srdačan pozdrav za pripadnike sedme sile i da još mnogo lepih i istinitih tekstova napišete u svojim karijerama”, napisao je Filip na svom Fejsbuku.

Ružica je izjavila da je otišla iz stana u kojem su živjeli nakon što je u njegovom telefonu otkrila poruke eksplicitnog sadržaja koje je namjenjivao nepoznatom mladiću.

Proslavili dva mjeseca veze

Svega nekoliko dana prije raskida, Ružica i Filip su idilično proslavili dva mjeseca zabavljanja. Tim povodom Filip je Ružici poklonio plišanu igračku sa srcem, na kojoj piše koliko je voli. Filipov romantičan gest ganuo je bivšu modelsicu, pa mu se zahvalila i putem društvenih mreža uz fotografiju poklona.

– Hvala, Fićo, mnogo te volim! Najlepši poklon koji sam mogla da dobijem!!! Volim te punoooo – napisala je Ružica na svom Fejsbuk profilu. Podsjećamo, Ružici je u rijalitiju “Parovi” za oko zapao Igor Iks, ali je nakon što je on negirao bilo kakva osećanja priča bila gotova prije nego što je i počela. Nakon toga, u vilu je ušao Filip i golupčići su ubrzo započeli ljubavnu vezu. Tokom njihovog boravka u rijalitiju gledaoci su imali prilike da vide kako se par nekoliko puta svađa i miri, a bez blama su imali i seks pred kamerama.

.
(Alo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender