01. 10. 2020.
Sve prednosti ljetnje šeme sa strancem

Sve prednosti ljetnje šeme sa strancem

Sve prednosti ljetnje šeme sa strancem

Seksi naglasak

Šarmantan britanski naglasak, vatreni španski govor, slatki italijanski, otmeni francuski ili neobični turski obaraju žene s nogu. Pored toga, on je još i neodoljivo seksi kada pokušava da izgovori nešto na našem jeziku.

Nove fore

On ima tako dobar osjećaj za ritam dok pleše, a upravo vam je otkrio i sočan ukus neke egzotične hrane. Nema izlizanih fora kao na većini sastanaka, razgovor i izlasci sa njim su totalno nepredvidljivi. Jednostavno, sa njim je sve novo.

Prekid sa prošlošću

On ne poznaje nijednog vašeg prijatelja koji poznaje prijateljicu vašeg bivšeg ili slično. Ne poznaje nikog iz vašeg bivšeg razreda i nema pojma šta su po školi pričali o vama. Činjenica da nema nikakvih ogovaranja ni tračeva može djelovati kao olakšanje.

Upoznavanje novih zemalja

Ukoliko volite da upoznajete nove kulture i običaje, onda je veza sa strancem pravo osvježenje za vas. To ujedno znači da uz sebe uvijek morate imati pasoš jer kad-tad će poželjeti da vam pokaže svoju zemlju i upozna vas s roditeljima i prijateljima.

Učenje stranog jezika

Ako vas je povezala strast, u početku ćete vjerovatno komunicirati samo na engleskom jeziku, a na njegovom ćete umjeti da izgovorite samo “volim te”. Ali, nakon nekoliko mjeseci veze sigurno ćete spontano naučiti dosta reči i na njegovom jeziku što jke odlična prilika da naučite još jedan jezik, prenosi Avaz.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender