30. 10. 2020.
Muškarac bi umro kada bi doživio ženski orgazam

Muškarac bi umro kada bi doživio ženski orgazam

Muškarac bi umro kada bi doživio ženski orgazam

Ceo ženski mozak tokom orgazma emituje 10 puta jače teta talase nego tokom muškog vrhunca. Dakle, ako su teta talasi indikator jačine orgazma, onda žene doživljavaju vrhunac koji muški mozak nikako ne bi mogao da izdrži.

Možda je pomalo surovo reći, ali je istina da ukoliko bi jačina ženskog orgazma bila puštena kroz muški mozak, postojala bi velika šansa da ih ovaj šok ubije. Baš iz tog razloga je za sada nemoguće izvršiti eksperiment na muškom delu populacije.

Doktora Rijučija Kaneka nije zaustavila činjenica da muškarci nikada neće postati žene i pokušao je da se osloni na iskustvo onih koji su se podvrgli promeni pola (bilo da su u pitanju žene rođene s muškim mozgom ili obrnuto). Na taj način je objasnio zadovoljstvo koje žene osećaju.

Postoji jaka veza između nervnih transmitera koji se zovu dopamini i osećaja zadovoljstva. Uzbuđenje ubrzava puls, tera nam krv u lice od čega postajemo crveni, a oči cakle od efekta dopamina. Ako bi bilo moguće odrediti nivo dopamina u telu, bilo bi moguće meriti i koliko je žensko zadovoljstvo. Za sada je to nemoguće.

Baš zbog toga što je još neostvarljivo izmeriti kako se partner oseća. Psiholozi preporučuju komunikaciju i zajedničko nalaženje aktivnosti od kojih će se oba partnera osećati bolje.

Evo još nekih činjenica o ženskom orgazmu:

Većini žena je potrebno oko 20 minuta klitoralne stimulacije da bi dostigle orgazam.

Psihoterapija, terapije testosteronom i ginko biloba pomažu kod izostanka vrhunca.

Neki naučnici veruju da ženski orgazam povećava mogućnost začeća.

Orgazam smanjuje bolove, menstrualne grčeve i umanjuje stres.

(savremenazena.rs)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender