28. 09. 2020.
Đokani i Fanki dži, druga generacija

Đokani i Fanki dži, druga generacija

Đokani i Fanki dži, druga generacija

Mnoge generacije odrastale su uz Đogani Fantastiko, Funky G, Trik FX, Bakija B3, a danas su ih zamijenili njihovi klinci.

Trenutno najpoznatija iz klana je Luna Đogani, kćerka Gagija i Anabele, nekadašnjeg tandema grupe Funky G. Ona se oprobala u svijetu modelinga, a zatim i u muzici. Da je prava mamina nasljednica pokazala je kada je zamenila Anabelu u rimejku pjesme “Kad sam bio mali” grupe Funky G. Svakodnevno privlači najviše pažnje provokativnim fotkama na društvenim mrežama. Posebnu pažnju privlače fotke na kojima pozira i pored svog brata Adama.

Đogani fantastiko par, Slađa Delibašić i Đole Đogani razveli su se 2000. godine, a imaju dvije kćerke, Silviju i Marinelu. Silvija je već i sama mama male Tije, ali izgleda da Marinela kreće stopama svojih roditelja. Imali ste priliku da je upoznate kao učesnicu X Faktora.

– Meni roditelji mogu sutra album da snime, ali ja nisam htjela tako da se izlažem, već da sama na takmičenju pokažem svoje kvalitete – rekla je tad Marinela.

Članovi grupe Trik FX, Natalija i Sani Ibraimov, poznati su kao estradni par, koji pored uspješne muzičke karijere i braka ,koji traje već dvije decenije, imaju fantastičan mladalački izgled i u petoj deceniji života. I ko bi pomislio da imaju sina od 19 godina? A imaju. Dejan za sada uglavnom oduševljava djevojke na društvenim mrežama, s obzirom da vredno trenira, a da li će uskoro pokazati igrački i pjevački talenat, poput svojih roditelja, videćemo.

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, ima kćerku Anđelu, koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Ivanom. Kako kaže, Anđela je polako, ali sigurmo krenula tatinim stopama, a on ne propušta priliku da se na društvenim mrežama pohvali u kakvu mu ljepoticu kćerka izrasta.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender