21. 09. 2020.
8 znakova da je vaš muškarac “igrač” bez ozbiljnih namjera

8 znakova da je vaš muškarac “igrač” bez ozbiljnih namjera

Tri osobine pravog muškarca

Ljigava romantika i pretjerivanje nisu poželjne osobine, ali nježan gest s vremena na vrijeme koji probudi leptiriće u stomaku je nešto potpuno drugačije.

Kada je u pitanju odabir muškarca za kojeg želimo da nas prati čitavog života, kriterijumi variraju od dame do dame.

Međutim, postoji nekoliko osobina koje treba da posjeduje da bismo ga nazvali pravim muškarcem i da bismo sa njim mogle da budemo zauvek.

To svakako nije novac – novac je prolazan i njime se ljubav i sreća ne kupuje. Nije u pitanju ni izgled; postoje mnogo važnije stvari koje će donijeti razumijevanje, poštenje i čistotu vašoj vezi.

Prva osobina koju pravi muškarac ima jeste to da se na njega možemo osloniti. Uvijek je tu kada nam je potreban, ne malo kasnije, ne za nekoliko dana, već odmah. Ako nije uz svoju izabranicu da joj pruži podršku kada joj je potreban, utješi, zagrli, poljubi, džaba mu sav novac ovog svijeta.

Ljigava romantika iz loših filmova i pretjerivanje nisu poželjne osobine, ali nježan gest s vremena na vreme koji probudi leptiriće u stomaku svakako je odlika pravog muškarca. Ruža na jastuku, sitna iznenađenja, mali znakovi pažnje… To je ono što žene ne zaboravljaju.

Iako su žene danas veoma samostalne i jake, to ne znači da im ne treba neko ko će se “boriti za njih”. Možda zvuči kao zastarjeli kliše, ali žene obožavaju kada osjećaju da su u naručju svog muškarca zaštićene od svega lošeg na svijetu.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender