26. 09. 2020.
Poruka jedne Banjalučanke ”parking papku”

Poruka jedne Banjalučanke ”parking papku”

Poruka jedne Banjalučanke ”parking papku”

 “Parking majstore” smo već nekoliko puta pokazivali u našim tekstovima. Bilo je tu i političara i običnih građana i svi su podjednako bili bezobrazni i bezobzirni prilikom parkiranja.

ATV javlja da je jedna Banjalučanka poslala fotografije “parking majstora” iz njenog naselja i u prigodnom tekstu iznjela svoje viđenje ovakvog ponašanja nesavjesnih vozača. Pročitajte šta ona misli o ovom problemu i njenom lokalnom “parking majstoru”

“Momak i ja već mjesec dana prolazimo jednim naseljem u Banjaluci, (a i živimo u blizini) viđamo jedno vozilo koje nas jako nervira. Ne vozilo kao vozilo, već nam nije jasna persona koja upravlja istim. Naime, kako je moguće da se čovjek konstantno parkira u dijelu koji je pješačka zona.

Zamilslite kako bi bilo da svako od nas svoj auto ostavi tik pred ulaz zgrade! Pa to onda ne bi ni bila pjesačka zona.

Pješačku zonu, kao dio gdje svako veče šetaju ljudi, i mladi i stari i gdje se igraju djeca, uvijek kvari jedna ista osoba sa svojim kontejnerom zavarenim na 4 točka.

Policija ne radi ništa, komunalci isto a nama to vozilo bode oči, jer ako je zakon isti za sve, onda ćemo i mi da ga kršimo i da se parkiramo u dvorišta zgrada” kaže Banjalučanka koja nam je poslala fotografije.

parking-majstor

 

parking-majstor2

 

parking-majstor

 

parking-majstor3

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender