26. 09. 2020.
Starčevica: Puška opalila slučajno, umalo tragedija

Starčevica: Puška opalila slučajno, umalo tragedija

Starčevica: Puška opalila slučajno, umalo tragedija

Radan Blaženović (22) iz Banjaluke slučajno je, hicem iz automatske puške, dok ju je čistio, u glavu ranio svoju majku Persu Blaženović (46), saznajemo iz policijskih izvora.

Dogodilo se to u petak, nešto prije 23 sata, u njihovoj kući u banjalučkom naselju Starčevica, nakon čega je Blaženovićeva prevezena u Univerzitetsku bolnicu Klinički centar Banjaluka, gdje je operisana i zadržana na liječenju.

Komšije Blaženovića ispričale su da se sve dogodilo kada je mladić čistio oružje u kući.

“Navodno, ona je sjedila na balkonu i puška je slučajno opalila, a hitac je Persu pogodio iza uva, u glavu. Čula sam da je operisana i da je pri svijesti. Nadam se da će ona biti dobro. Kada se sve to dogodilo, oni su se spremali za proslavu krsne slave – Ilindana”, kazala je jedna komšinica porodice Blaženović, koja nije željela da se predstavi.

Uprkos ovom ranjavanju, porodica Blaženović je danas proslavljala svoju krsnu slavu, pa su komšije rekle novinarima da oni ne žele da ih niko uznemirava. Iz policije kažu da je istraga u toku i više od toga ne žele da otkrivaju dok svoj posao ne završe.

“Policiji je prijavljeno da je R.B. hicem iz automatske puške ranio majku P.B. Obavljen je uviđaj i u toku je istraga kako bi bile utvrđene tačne okolnosti”, kazali su iz policije ne želeći zasada da otkrivaju više detalja o cijelom slučaju.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender