23. 09. 2020.
Drumski razbojnici kod Glamoča presreli i opljačkali dvojicu Mrkonjićana

Drumski razbojnici kod Glamoča presreli i opljačkali dvojicu Mrkonjićana

Drumski razbojnici kod Glamoča presreli i opljačkali dvojicu Mrkonjićana

Policije Mrkonjić Grada, Glamoča i Livna tragaju za dvije osobe koje su izvršile razbojničku krađu i pretukli dvojicu muškaraca iz Mrkonjić Grada.

Policiji Mrkonjić Grada u četvrtak rano ujutro je prijavljeno da se pored magistralnog puta Rogolji-Glamoč, u mjestu Prijani, opština Glamoč, nalaze dvije povrijeđene osobe, saopšteno je iz CJB Banjaluka, piše Mondo.

Nakon izvršenog uviđaja utvrđeno je da su istog dana oko 00,30 časova dvije nepoznate maskirane osobe, na magistralnom putu Rogalji –Glamoč, u mjestu Podovi, opština Mrkonjić Grad, presreli automobil “opel” u kojem su se nalazili oštećeni, te uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja-automatske puške, pucajući u gume vozila, od oštećenog uzeli novac u iznosu od oko 200 KM.

Na tome nisu stali već su oštećene dalje odvezli prema Glamoču. Zbog kvara na vozilu, nakon određenog vremena, zaustavljili su vozilo, te ih udaljili od glavnog puta par kilometara. Oštećene su zatim vezali i podesnim predmetom nanijeli teške tjelesne povrede u predjelu glave i tijela, nakon čega su ih ostavljili same i pobjegli u nepoznatom pravcu.

Povrijeđenima je pomoć ukazana u Domu zdravlja Livno, a o svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka i Kantonalnog tužilaštva Livno koji su naložili da policije Mrkonjić Grada, Livna i Glamoča preduzmu sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela razbojništvo i protivpravno lišenje slobode.

Mediji navode da su povrijeđeni muškarci P.L. (39) i S.M. (32) iz Mrkonjić Grada.

(ATV/Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender