23. 09. 2020.
Lepa Brena: Bila sam više gladna nego sita

Lepa Brena: Bila sam više gladna nego sita

Mladoženja i kum se potukli zbog Brenine pjesme!

Bizaran događaj zbio se protekle nedjelje u Sanskom Mostu kada su se na svadbi potukli mladoženja i kum, nakon čega je nastao pravi haos pri čemu je intervenisala i policija.

Prema priči očevidaca ovog događaja, cijeli tok svadbe je od početka bio nabijen negativnom energijom, a sve je kulminiralo u kasnim noćnim satima.

Navodno, povod za tuču mladoženje i kuma bila je pjesma “Šeki”, koju pjeva Lepa Brena. Prema toj priči, kum je platio orkestru koji je zabavljao svatove hiljadu maraka kako bi u narednih sat vremena svirali samo tu pjesmu.

Nakon nekoliko izvedbi, mladoženji je prekipjelo te je od muzičara tražio da promijene repertoar, čemu se kum usprotivio.

“Nastala je svađa, a potom i fizičko naguravanje, pa su se njih dvojica uhvatili u koštac. Letjelo je sve sa stola, a u gužvu su se uključili i ostali svatovi”, priča jedan od učesnika svadbe.

Na lice mjesta ubrzo je stigla policijska patrola, nakon čega se situacija smirila. Kum i mladoženja su dali izjave o incidentu, a svatovi su se potom pčeli razilaziti.

Prema riječima očevidaca, učesnici u tuči su prošli bez težih ozljeda. Inače, ovo nije prvi neobični događaj koji se desio na nekoj ovdašnjoj svadbi.

Protekle godine, nekako u isto vrijeme, mladoženja je pobjegao sa vjenčanja nakon što nije želio izgovoriti sudbonosno “da” braku sa mladom koja nije bila izabranica njegovog srca.

Inače, Sanski Most je, u odnosu na broj stanovnika, jedan od gradova rekordera u BiH po broju obavljenih vjenčanja i sklopljenih brakova tokom ljetnog perioda.

Samo tokom jula i avgusta ove godine zakazano je više od 150 vjenčanja i u najvećem broju slučajeva riječ je o mladim ljudima iz inostranstva, koji nakon sklapanja braka odlaze van granica zemlje.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender