22. 09. 2020.
Počeo Freš vejv

Počeo Freš vejv

Počeo Freš vejv

Na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci, sinoć je otvoren četvrti festival elektronske muzike pod nazivom „Freš vejv“. Ovo je najveći festival ove vrste u BiH, a na Kastelu će nastupiti neka od najvećih svjetskih imena elektronske muzike.

Festival je otvorio gradonačelnik Slobodan Gavranović, koji je rekao da je ova manifestacija vrijedna pažnje.

– Grupa mladih ljudi koja organizuje „Freš vejv“ festival već četvrtu godinu uzastopno je Banjoj Luci podarila sjajan festival. Nakon dobre organizacije i ovog festivala, nastojaćemo da festival uvrstimo u kalendar kulturnih manifestacija Grada Banja Luka. Imamo interes da ovaj festival traje i naša želja je da on postane tradicionalan – naveo je gradonačelnik.

On je podsjetio da je Banja Luka, u posljednjih desetak dana, potvrdila da s pravom nosi epitet grada mladosti, jer, pored ovog festivala, u našem gradu je u toku i festival studentskih pozorišta „Kestenburg“.

„Freš vejv“ festival trajaće do subote 8. avgusta, a pored večernjih događaja na tvrđavi Kastel, u okviru festivala, Omladinski centar „Zdravo da ste“ organizovaće besplatne radionice strip-crtanja, fotografije i afričkih udaraljki.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender