28. 09. 2020.
Večeras otvaranje EP u raftingu

Večeras otvaranje EP u raftingu

Besplatna škola raftinga

– Rafting klub “Ekstrim” iz Banjaluke od 31. avgusta do 2. oktobra za sve zainteresovane građane Banjaluke organizuje besplatnu školu raftinga.
Škola raftinga organizuje se u okviru projekta rafting rekreacije koji je podržao grad Banjaluka u okviru podrške projektima iz oblasti sportske rekreacije, rečeno je Srni u Gradskoj upravi grada Banjaluka.

Planirano je da se škola raftinga organizuje u ekipama od po osam članova, a sastojaće se od teoretske i praktične obuke.

Polaznici će se upoznati sa raftingom kao sportom i svim vještinama potrebnim za pravilno rukovanje rafting čamcem i savladavanje divljih rijeka.

Nakon pet sedmica aktivnog rada, biće organizovano zajedničko druženje kada će biti prikupljeni podaci o svim ekipama i izvršene ankete o zadovoljstvu polaznika rafting rekreacije.

Kako navode iz Rafting kluba “Ekstrim”, akcenat će biti stavljen na porodicu, jer je porodica stub razvoja društva i kao takvu je treba podržati i kroz sportske aktivnosti.

Naglašavaju i da je za sve polaznike obezbijeđena rafting oprema, a da je minimalna starosna dob učesnika sedam godina.

Svi zainetersovani za beslplatnu školu raftinga mogu se prijaviti putem elektronske pošte: extreme_rafting@gmail.com i na Fejsbuk stranici kluba.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender