29. 09. 2020.
Magija nastaje tamo gdje je Vrbas najljepši

Magija nastaje tamo gdje je Vrbas najljepši

Magija nastaje tamo gdje je Vrbas najljepši

Nedjelja kao i svaka druga, bar na prvi pogled, ali nedjelja na obali Vrbasa nikada nije kao i svaka druga.

Negdje u Karanovcu, tamo gdje su mještani plaži dali ime “Tajna” vjerovatno želeći da ostane baš tajna, tamo gdje su sparni dani podnošljiviji – baš tu smo se smjestili. Samo više nije tajna sada je svima znano “TRI TERASE beach bar” je destinacija gdje smo svake nedjelje, mi mali radijski ljudi, kako to volimo da kažemo. Baš oni koji prave dobre žurke, sjajnu atmosferu i puštaju neku dobru muziku iz vaših prijemnika.

Otvoreni program “KONTAKT RADIJA” opet je bio baš takav, nikada isti ali već konstantno na istom mjestu i sa dobrim vibracijama, zanimljivim nagradnim igrama, šašavom ekipom i sjajnim gostima. Igrali smo se opet, osvajali su gosti nagrade, takmičila su se društva između sebe, zadirkivali jedni druge ko je bolji i na kraju sportski čestitali, kako to i dolikuje pravim takmičarima.

Terase 2

Ekipa radija je opet primljena od domaćina onako kako to i dolikuje u našim krajevima, pravo domaćinski. Jeli smo ovoga puta pravi specijalitet, PALAČINKE NA REZANCE SA PILETINOM U BIJELOM SOSU. Opet smo konstatovali da kuvarica može da se uda istog trena, jer ovaj specijalitet je dokaz da će čitava porodica uživati u obroku, od klinaca do najstarijih. Besprekoran ukus i zanimljivo rješenje sa palačinkama kao rezancima.

Naravno bez da popijemo litre i litre domaćeg soka od zove ne namjeravamo da napustimo ovo divno mjesto. Takmičari su takođe žeđ gasili ovim već tradicionalnim zaštitnim znakom “TRI TERASE beach bara”, ali pilo se i pivo, naravno. Bitno je da se žeđ ugasi i dobro zabavi.

Terase 3

Najzanimljiviji je bio obračun jednog simpatičnog društva koje se podjelilo u dvije ekipe i pokušalo da pogodi zadate pjesme koje puštamo unazad. Srećnija i spretnija je bila ekipa koju je kao kapiten predvodila djevojka. Što je propraćeno sa oduševljenjem gostiju i aplauzom sa svih strana. Djevojke za sada apsolutno vladaju u ovoj disciplini, muškarci su na potezu u nekim sljedećim druženjima da se vrate u igru.

Sljedeće nedjelje smo opet tu, pričamo, družimo se i pišemo istoriju još jednog čarobnog ljeta na obalama Vrbasa. Ko nije bio ne zna šta propušta, a ko je došao jednom uvijek se vraća, to je nekako opis koji vlada ovih dana za banjalučki “SANTORINI” kako od milja zovu “TRI TERASE beach bar” ovih dana.

Nije više tajna – tu smo!

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender