21. 09. 2020.
Joksimović novom pjesmom otvara superfinale “X Faktora”

Joksimović novom pjesmom otvara superfinale “X Faktora”

Joksimović na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović upriličio je danas u Gradskoj upravi prijem za pjevača i kompozitora Željka Joksimovića sa kojim je razgovarao o utiscima o Banjaluci, te stanju u kulturi, muzici i estradi.

Gavranović je rekao da je tokom razgovora velika pažnja posvećena posjeti Joksimovića umjetnici Jadranki Stojaković i da je Joksimović ponudio da se u oktobru ili novembru realizuje jedan koncert posvećen stavralaštvu Stojakovićeve.

“Taj koncert bi poklonili Jadranki Stojaković, te pokrenuli i humanitarnu akciju da joj se pomogne u pribavljanju određenih lijekova i daljem procesu njenog liječenja”, rekao je Gavranović novinarima.

On je dodao da će grad Banjaluka pomoći u organizaciji ovog koncerta, ocijenivši da je to izuzetan Joksimovićev gest.

Joksimović je zahvalio Gavranoviću na prijemu i gostoprimstvu izrazivši zadovoljstvo što je ponovo u Banjaluci.

“Često sam prolazio kroz Banjaluku, imam ovdje puno prijatelja i drago mi je da ću se družiti ponovo sa mojom publikom u Banjaluci. Vidim da je interesovanje za koncert zaista veliko”, rekao je Joksimović.

On je primijetio da je Banjaluka urbanistički primjetno drugačija, više evropska i modernija. “Raduje me taj progres koji svakako obećava. Banjaluka je drevni grad, sa veoma bogatom tradicijom”, kaže Joksimović.

Željko Joksimović je trebalo da održi koncert na Gradskom stadionu u Banjaluci večeras, ali je organizator, zbog najavljenih vremenskih nepogoda, to odgodio za petak, 21. avgust, u 21:00 čas.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender