23. 09. 2020.
Čokoladni neredi u Banjaluci

Čokoladni neredi u Banjaluci

Čokoladni neredi u Banjaluci

Nakon tri fantastična izdanja tokkom kojih su Mostarke i Mostarci rušili stigmu ‘grada slučaja’ podijelivši stotine kilograma čokolade i bezbroj čokoladnom umazanih osmijeha, Čokoladni neredi i četvrtu godinu za redom planiraju zasladiti barem jedan dan u godini – najavljuju organizatori Čokoladnih nereda.

Kako kažu, najslađi događaj u državi održaće se u nedjelju 30.8.2015. s početkom u 18h u Domu omladine u Banjaluci.

“Ideja Čokoladnih nereda je da svaka osoba sa sobom ponese dvije čokolade. Jednu koju će dijeliti sa okupljenom ekipom i drugom koju će donirati za ‘malu raju’ iz domova za nezbrinutu djecu i institucija koje rade s djecom s posebnim potrebama. Skupljanje doniranih čokolada će se organizovati u Mostaru, Banjaluci i Sarajevu, ali u duhu Čokoladnih nereda pozivamo sva mjesta i gradove u BiH i regiji da budu dio događaja kroz spontana okupljanja u isto vrijeme”, stoji u opisu najavljenog događaja.

“Kako bismo u ovaj maleni skup ljudi zdravog duha i razuma uključili što više pojedinaca, pozivamo vas da sve svoje čokoladne fotografije objavljujete javno na Facebook sa oznakom #cokoneredi. Ako niste u prilici fizički učestovati u Čokoladnim neredima, objavljujte svoje fotografije s omiljenim čokoladama. A ako mislite da će se ideja svidjeti i vašim prijateljima iz inostranstva pozovite ih da i oni učestvuju uz oznaku #chocolution. Proteklih godina su nam stizale fotografija sa svih kontinenata i iskreno se nadamo da ćemo ove godine nadmašiti broj učesnika iz čitavog svijeta. Sve novosti i razvoj događaja pratite na www.fb.com/cokoladni.neredi”, poručuju organizatori.

U nedjelju 30.8.2015. s početkom u 18h na Španskom trgu u Mostaru, na platou ispred katedrale u Sarajevu i u Domu omladine u Banjaluci skupiće se ljubitelji čokolade i druženja koji neće slati političke poruke i držati suvoparne govore već uživati u malim životnim zadovoljstvima kojih nam u današnje vrijeme nedostaje.

“Pridružite im se i oraspoložite sebe, svoje najmilije i ‘malu raju’!”

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender