28. 09. 2020.
Ekipa Granične policije BiH prvaci u malom fudbalu.

Ekipa Granične policije BiH prvaci u malom fudbalu.

Ekipa Granične policije BiH prvaci u malom fudbalu.

Ekipa Granične policije BiH na Prvenstvu u malom fudbalu za policijske agencije iz cijeloga svijeta “Vispa Krakov 2015” u Krynica – Zdroj u Poljskoj osvojila je prvo mjesto u konkurenciji 35 i više godina, saopšteno je danas iz Granične policije BiH.
Na ovom svjetskom prvenstvu, održanom od 23. do 31. avgusta, koje je okupilo više od 300 policijskih službenika iz 22 zemlje, učestvovali su i pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH, Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH i Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova BiH.

Na turniru se takmičilo oko 30 ekipa podijeljenih u juniorske i seniorske grupe.

Pobijedivši reprezetanciju Rusije rezultatom 4:0 u finalu turnira u konkurenciji 35 i više godina, ekipa Granične policije BiH još jednom pokazala je da je na vrhu policijskih ekipa u malom fudbalu, navodi se u saopštenju.

Pripadnici Granične policije BiH su na svjetskim turnirima u malom fudbalu za policijske službenike 2006. godine u Lionu osvojili četvrto mjesto, 2007. godine u Pekingu treće, 2008. godine u Simferopolju drugo, 2010. godine u Briselu prvo mjesto i u malom i u fudbalu na pijesku, te su 2011. godine u NJujorku osvojili peto mjesto.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender