21. 09. 2020.
Bosić: SNSD odgovoran za pljačku Bobar banke

Bosić: SNSD odgovoran za pljačku Bobar banke

Bosić nije pominjao Stevandićevu porodicu

Srpska demokratska stranka /SDS/ demantovala je danas navode potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nenada Stevandića da je njen lider Mladen Bosić u intervjuu Radio Gradišci pominjao njegovu porodicu.
Iz SDS-a poručuju da Bosić neće polemisati sa, kako se navodi, čovjekom koji je postao predmet političke korupcije.

SDS je u saopštenju naveo da Bosić nije u intervju Radio Gradišci pominjao bilo čiju porodicu, pa ni Nenada Stevandića “koji se očito našao prozvanim u izjavi o političkoj korupciji.

U saopštenju se navodi da je Bosić rekao da je “Stevandić odnio ne samo mandat SDS-u nego i potpredsjedničko mjesto u Narodnoj skupštini Republike Srpske” i ističe da za “njim nije otišao značajan broj ljudi”, ali da je jasno da je “riječ o nemoralnim stvarima”.

U ovoj stranci tvrde da “mržnja sa kojom Stevandić istupa prema SDS treba da prikrije njegovu izdaju i predstavlja očajnički pokušaj dodvoravanja onima čije interese zastupa i brani u javnosti”.

“Da je Stevandić moralan, kako se predstavlja, vratio bi Srpskoj demokratskoj stranci poslanički mandat, kao i potpredsjedničko mjesto u Narodnoj skupštini”, saopšteno je iz SDS-a.

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić tvrdi da je “lider SDS-a Mladen Bosić licemjer i izdajnik koji je prvi `okrenuo ćurak` protiv Srpske, kukavički učestvujući u politici SDA, njenog lidera Bakira Izetbegovića i njihovih saradnika”.

On je istakao da je Bosić u Gradišci 31. avgusta nekulturno i necivilizovano uvrijedio porodicu Stevandić, pominjujući je u ružnom kontekstu, saopšteno je iz kabineta potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender