28. 09. 2020.
Kako danas izgledaju zvijezde “Čuvara plaže” (FOTO)

Kako danas izgledaju zvijezde “Čuvara plaže” (FOTO)

Kako danas izgledaju zvijezde “Čuvara plaže” (FOTO)

Serija “Čuvari plaže” (Baywatch) bila je jedna od najpopularnijih devedesetih godina prošlog vijeka, pogotovo među muškom populacijom.

Prikazivana je punih deset godina (1989-1999.) i proslavila Dejvida Haselhofa i Pamelu Anderson, ali šta se desilo sa njihovim kolegama?

Predstavljamo vam sudbine zvijezda “Čuvara plaže”:

dejvid haselhof

Uloga: Mič Bjukenon

Glumac: Dejvid Haselhof

Glavna zvijezda serije Djevid Haselhof igrao je Miča Bjukenona od 1989. do 2003. Istovremeno je pokrenuo muzičku karijeru, koja je najveći uspjeh imala u Njemačkoj, a postao je i redovan gost britanskih televizijskih emisija. Njegova borba sa alkoholizmom dospjela je u žižu javnosti kada je njegova ćerka objavila snimak u kom se vidi da je “pripit”, ali je poslednjih godina posvećen zdravom životu. Trenutno je u vezi sa Hejli Roberts (33) iz Velsa.

pamela

Uloga: Si DžejGlumica

Glumica: Pamela Anderson

Pamelu Anderson primjetili su predstavnici jedne modne kuće na bejzbol utakmici i od tada se bavila manekenstvom. Pravu slavu stekla je ulogom Si Džej, koju je igrala šest godina.

Nakon serije udala se za Tomija Lija s kojim ima dva sina i pozirala je za Plejboj.

Za svog prvog muža udala se 1995. godine, a taj brak svi između ostalog pamte po krađi intimne video-kasete mladenaca sa medenog mjeseca. Sa Lijem zgodna plavuša ima dva sina, Dilana i Brendona, a nakon njihovog razvoda 1998. godine Tomi je uhapšen zbog zlostavljanja.

Nakon toga, 2002. godine vjenčala se sa Robertom Ričijem, a nakon kraha uplovila je u još jednu bračnu luku sa Rikom Salomonom 2007. godine.

Pored tri propala braka, Pamela je bila u vezi i sa Kidom Rokom, muzičarem Bretom Mihaelom iz benda Poison i surferom Džimijem Pedžetom.

nikol erget

Uloga: Samer Kvin

Glumica: Nikol Egert

Zanosna plavuša Nikol Egert privukla je brojne obožavaoce svojom ulogom Samer Kvin. Nekadašnja zvijezda sada vozi kamion sa sladoledima za dječje žurke u Los Anđelesu.

dejvid šarve

Uloga: Met Brodi

Glumac: Dejvid Šarve

Dejvid Šarve bio je pravi srcelomac devedesetih godina, a u seriju je dospeo 1992. Porijeklom Francuz, u domovini je izgradio muzičku karijeru i imao zapaženu ulogu u seriji “Melrose Place”. I dalje glumi i oženjen je voditeljkom emisije “Ples sa zvezdama” Bruk Burk-Šarve. Par ima dvoje djece.

aleksandra pol

Uloga: Stefani Holden

Glumica: Aleksandra Pol

Graciozna Aleksandra igrala je brinetu Stefani koja je bila u vezi s Mičom Bjukenonom. Njen lik u seriji ubio je grom. Sada ima 52 godine i oživjela je karijeru ulogom u seriji “Mad Men”.
Glumica i dalje izgleda odlično, strogi je vegan i udata je za trenera triatlonaca Jana Mareja.

džeremi džekson

Uloga: Hobi Bjukenon

Glumac: Džeremi Džekson

Mičovog sina Hobija originalno je trebalo da igra niko drugi do Leonardo di Kaprio, ali mu je ulogu preoteo šarmantni Džeremi. Međutim, glumac je zbog problema sa narkomanijom u 19. godini napustio seriju i od tada se borio sa raznim bolestima zavisnosti. Ove godine je uhapšen zbog napada nožem na jednog čovjeka u Los Anđelesu.

jasmin bilt

Uloga: Kerolin Holden

Glumica: Jasmin Blit

Uloga Kerolin u “Čuvarima plaže” učinila je Jasmin Blit jednom od najpoželjnijih žena tog vremena. Ona danas ima 47 godina i probleme sa drogom, a s mužem Polom Čeritom uhapšena je zbog posjedovanja kokaina 2001. Par i dalje živi zajedno u Los Anđelesu.

džejson simons

Uloga: Logan Foler

Glumac: Džejson Simons

Australijski glumac napustio je seriju 1997. Nekoliko godina kasnije otkrio je javnosti da je homoseksualac i priznao da su njegove kolege iz “Čuvara plaže” znale za njegovu seksualnu orijentaciju. Sa partnerom Džonom O’Kalaganom ima sina Odina, kog su usvojili iz Ugande.

đina li nolan

Uloga: Neli Kepšo

Glumica: Đina Li Nolan

“Zla djevojka” u “Čuvarima plaže” je nakon tri godine napustila seriju i slikala se za Plejboj, što joj je donjelo ulogu u seriji “Sheena”. Trenutno vodi kampanje za podsticanje svesti o problemima sa tiroidnom žlezdom, budući da boluje od Hašimoto tiroiditisa.

bruk berns

Uloga: Džesi Ovens

Glumica: Bruk Berns

Bruk Berns su 2005. čuvari plaže u stvarnom svijetu spasli život kada je polomila vrat u bazenu. Glumica se potpuno oporavila, ali je morala biti podvrgnuta nizu operacija.

dejvid čokači

Uloga: Kodi Medison

Glumac: Dejvid Čokači

Partner lijepe Si Džej odustao je od glumačke karijere i posvetio se politikologiji. Ovaj 47-godišnjak ima i univerzitetsku diplomu i bavi se ekologijom.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender