24. 09. 2020.
Kontakt radio organizuje akciju “DONIRAJ KRV – SPASI ŽIVOT”

Kontakt radio organizuje akciju “DONIRAJ KRV – SPASI ŽIVOT”

Uspješno završena akcija dobrovoljnog prikupljanja krvi u organizaciji Kontakt radija

Danas je u “Zavodu za transfuzijsku medicinu” u Banjaluci od 7 do 14 časova uspješno organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi koju je pokrenuo Kontakt radio

U “Zavod za transfuzijsku medicinu” javila su se 34 dobrovoljna davaoca, od kojih je 26 dalo krv, a 8 na žalost nije moglo iz zdravstvenih razloga. Iz zavoda kažu da su zadovoljni odzivom i nadaju se da će se ovakva saradnja nastaviti i ubuduće.

Takođe akciji dobrovoljnog prikupljanja krvi priključila se i studentska organizacija AIESEC koja je uputila svoje članove na ovu akciju.

Direktor RTV Kontakt Bojan Hrstić izjavio je da mu je drago zbog izezetne saradnje sa “Zavodom za transfuzijsku medicinu” i krajnje profesionalnosti osoblja. Takođe ga raduje odličan odziv slušalaca Kontakt radija koji su još jednom pokazali humanost.

“Ovim povodom zahvaljujemo se svim dobrovoljnim davaocima i nadamo se da će se i u buduće odazivati na humanitarne akcije koje planira da pokrene kolektiv RTV Kontakt. Ovo je samo prva u nizu akcija, a sledeća je već u pripremi.” izjavio je Hrstić.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender