23. 09. 2020.
Nataša Vasović iz Bijeljine preuzela glavnu nagradu VW Polo

Nataša Vasović iz Bijeljine preuzela glavnu nagradu VW Polo

Nataša Vasović iz Bijeljine preuzela glavnu nagradu VW Polo

Glavna nagrada je izvučena u okviru nagradne igre „VELIKA NEKTAR NAGRADNA IGRA“ koju je Banjalučka pivara organizovala u periodu od 01.06.2015. do 29.08.2015.godine.

Pored glavne nagrade, nagradni fond su činile vrijedne nagrade i to:

1.  SEDMIČNE NAGRADE: 1  x  LCD TV

2. DNEVNE NAGRADE: 5 x “Nektar” majica

“Presrećna sam zbog osvajanja nagrade. Obzirom da mi roditelji stanuju u drugom gradu, nagrada u vidu automobila VW Pola je došla kao naručena. Osvajanje nagrade vratilo mi je vjeru u učestvovanje u igrama na sreću.Nastaviću i dalje da pijem svoje omiljeno Nektar pivo i naravno, da učestvujem u nagradnim igrama koje organizuje Banjalučka pivara,” izjavila je srećna dobitnica, Nataša Vasović.

“U želji da nagradimo što veći broj potrošača, nagradni fond smo koncipirali na način da smo  svakog dana nekog potrošača obradovali sa nagradom. U skladu s tim, pored glavne nagrade svaki dan je izvlačeno po pet dobitnika “Nektar” majica, ukupno 450. Dok je  svakog ponedjeljka  dijeljen po jedan LCD televizor, ukupno trinaest. Za učešće u nagradnoj igri i sticanje prava na osvajanje vrijednih nagrada bilo je potrebno potražiti jedinstven kod ispod otvarača limenke “Nektar” piva i poslati ga putem SMS-a na broj 091 212 402,”  rekla je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender