28. 09. 2020.
Evo šta je Đoković rekao o bezobraznoj američkoj publici! (VIDEO)

Evo šta je Đoković rekao o bezobraznoj američkoj publici! (VIDEO)

Evo šta je Đoković rekao o bezobraznoj američkoj publici! (VIDEO)

Novinare je na konferenciji posle meča zanimalo i šta Đoković misli o publici u Njujorku koja je navijala protiv njega, a čak ga je i ometala tokom servisa

Novak Đoković je u Njujorku pobedio Federera ali i publiku, koja je u potpunosti bila na njegovoj strani u Njujorku. Posle meča novinari su na konferenciji za novinare pitali srpskog tenisera da prokomentariše ponašanje publike i to što je bila na strani Švajcarca.

Novak nije želeo da ulazi u sukob i prepucavanje i rekao je da je to normalno jer je Federer veliki šampion, a da je na njemu da u budućnosti zasžuži poverenje navijača u Njujorku.

Bilo je mnogo podrške za Rodžera, bilo je i onih koji su bili za mene. Pokušao sam da se fokusiram na one koji su podržavali mene. Ali ne mogu da sedim ovde i da kritikujem publiku. Mislim da je logično da veliki šampion kao Rodžer ima veću podršku publike gde god da igra. Svako ima priliku da bira za koga će da navija, ja ne mogu da sudim o tome, ja sam ovde da igram tenis – rekao je Đoković i istakao da se nada da će u budućnosti zaslužiti da i sam ima sličnu podršku kao Federer.

On apsolutno zaslužuje podršku kakvu ima zbog svih uspeha. Kada sam ja u pitanju, na meni je da zaslužim podršku publike i nadam se da ću u budućnosti biti u situaciji da zaslužim takvu podršku – zaključio je Đoković.

Pogledajte i sami trenutak kada Novak priča o tome na konferenciji za novinare posle meča, na 21.40 u priloženom snimku.

https://youtu.be/Q3S97D5n5t4

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender