22. 09. 2020.
8 sigurnih znakova da ste spremni za brak

8 sigurnih znakova da ste spremni za brak

Zaustavio zemlju: Kako je jedan Prnjavorčanin zaprosio djevojku (VIDEO)

Mladi Prnjavorčanin odlučio je da na zaista originalan način okruni ljubav, i to ni manje ni više nego višeminutnim zaustavljanjem saobraćaja na magistralnom putu Banjaluka-Prnjavor-Bijeljina!

Nesvakidašnji ljubavni performans odigrao se u noći između ponedjeljka i utorka, oko 21 čas, na veoma frekfventnoj raskrsnici na ulasku u Prnjavor. Glavne “uloge” odigrali su 26-godišnjaci Darijo Čereković i Stanka Petrović. Ona je student prava, a on ekonomije.

Cijeli slučaj kamerom mobilnog telefona ovekovečio je njihov prijatelj. Uz velike simpatije i divljenje, video-klip je postao hit na portalima i društvenim mrežama.

Na video-klipu se vidi kako djevojka na raskrsnici izlazi iz automobila, a mladić je dočekuje klečeći sa vjereničkim prstenom i buketom cvijeća. Potom jedno drugom padaju u zagrljaj.

“Imao sam namjeru da voljenu, u kojoj sam našao sve najljepše i najplemenitije, zaprosim u oktobru na Zlatiboru. Nisam dozvolio da nam pomuti sreću što se taj period poklopio sa njenim ispitima. Pozvao sam je u Prnjavor i, sa buketom cvijeća i vjereničkim prstenom, iznenadio dočekom na samoj raskrsnici na ulazu u grad”, rekao je “večernje novosti” presrećni Darijo.

Prelijepa Stanka kaže da se ni trena nije dvoumila.

“Izustila sam “da”, pošto je Darijo vrijedan moje ljubavi i poštovanja”, kaže Stanka.

Nisu ih zbunili tutnjava i trubljenje autobusa, teretnjaka i automobila. Nakon što su uočili o čemu je riječ, poklici: “Too, bravo, majstore, kralju”!…

(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender