29. 09. 2020.
Banjalučanin među uhapšenim dilerima u Zagrebu

Banjalučanin među uhapšenim dilerima u Zagrebu

Banja Luka: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

Pripadnici kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Banjaluka hapšenje su izvršili u srijedu, 16. septembra, oko 20.00 časova.

Osumnjičeni je 26. jula oko 23.30 časova na pješačkom prelazu na raskrsnici Ulica kralja Petra Prvog Karađorđevića i bana Milosavljevića u Banjaluci, nakon verbalnog sukoba, nožem zadao po jedan udarac u stomak dvojici muškaraca, nakon čega je pobjegao u nepoznatom pravcu.

Povrijeđenim licima je prva pomoć ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, gdje je konstatovano da je riječ o teškim tjelesnim povredama, ali da nisu životno ugroženi.

Policija je prije hapšenja pretresla stambene objekte koje koristi I.J. u Ulici Sime Šolaje u Banjaluci, pronašla nož na preklop dužine oštrice 6,5 centimetara, lovački sačmeni metak /patron/ i šest komada bojevih metaka za vatreno oružje različitog kalibra.

Nakon izvršene kriminalističke obrade I.J. je predat u nadležnost Okružnog tužilaštva u Banjaluci na dalje postupanje, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ubistvo u pokušaju.

Srna nezvanično saznaje da je uhapšen Igor Jandrić, a da su napadnuti Dragiša Brnić /56/ i Dalibor Dubravac /41/.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender