22. 09. 2020.
OPKLADA JE MALOLjETNA DjEVICA: Organizuju igre na sreću, glavna nagrada je nevina djevojčica!

OPKLADA JE MALOLjETNA DjEVICA: Organizuju igre na sreću, glavna nagrada je nevina djevojčica!

OPKLADA JE MALOLjETNA DjEVICA: Organizuju igre na sreću, glavna nagrada je nevina djevojčica!

Svake nedjelje se organizuje bingo lutrija, u kojoj se pedofili kockaju u maloljetne djevojčice koje će seksualno zlostavljati.

U brazilskom mjestu Enkruziljada pokrenuta je istraga zbog organizovanja igara na sreću u kojima srećni dobitnik kao nagradu dobija maloljetnu djevojčicu. Stotine muškaraca su navodno kupili listiće u vrijednosti od svega pet funti i nestrpljivo očekivali izvlačenje u gradu i okolini.

U mnogim siromašnim seoskim krajevima Brazila, naročito onim uz autoput, gde je prostitucija dio lokalne kulture, seksualno iskorišćavanje djece postalo je standard, a ne izuzetak.

Svake nedjelje se organizuje bingo lutrija, u kojoj se pedofili kockaju u maloljetne djevojčice koje će seksualno zlostavljati, navodi britanska organizacija “Menidanca”.

Organizacija, posvećena žrtvama seksualne eksploatacije u regionu, tvrdi da se bolesne igre događaju “usred bijela dana” i da je sa tim “upoznata većina ljudi, uključujući i policiju”.

Foto- ilustracija: AP/Tanjug

Lokalni advokat Mikael Farijas, koji je istraživao slučaj, izjavio je za Daily Mail da svi znaju za ovu lutriju i da muškarci dolaze iz okolnih mijesta u regionu brazilske države Baija.

Muškarci se kockaju u djevojčice stare od 11 do 17 godina, a izvlačenje je veliki događaj, koji muškarci s nestrpljenjem isčekuju. Banda koja je štampala tikete zaradila je mnogo novca na zlostavljanju djevojčica, koje misle da nemaju izbora, kaže advokat Farijas.

Šokantne optužbe povećaće pritisak na Brazil da zaštiti djecu i pokrene borbu protiv dječije prostitucije uoči olimpijade u Rio de Janeiru sledeće godine.

Organizacije za zaštitu djece upozoravaju na opasnost od porasta maloljetničke prostitucije zbog ovog događaja, kada će latinoamerička zemlja ugostiti više od 6,5 miliona stranih turista. 

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Roditelji redovno guraju ćerke u prostituciju, a muškarci bez stida traže seksualne usluge od djevojčica od 10 ili 11 godina.

Zemlja u kojoj 40 miliona ljudi već živi u ekstremnom siromaštvu, druga je na svetu po zastupljenosti dječije prostitucije, a istraživanja navode na zaključak da je čak pola miliona djece umješano u trgovinu seksom.

Varlei Torezani iz organizacije “Menindanca”, izjavio je za medije da su vijesti šokantne, ali da nije iznenađen što ih čuje.

(Telegraf)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender