26. 09. 2020.
Međunarodni sajam turizma na Trgu Krajine od 24. do 26. septembra

Međunarodni sajam turizma na Trgu Krajine od 24. do 26. septembra

Međunarodni sajam turizma na Trgu Krajine od 24. do 26. septembra

Turistička organizacija grada Banje Luke organizovaće od 24. do 26. septembra Međunarodni sajam turizma i zdravlja. Sajam će biti održan u centru grada, na Trgu Krajine, koji će biti posebno pripremljen i uređen.

Kako je saopšteno iz Turističke organizacije grada – na Sajmu će se predstaviti  nacionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije, strukovna udruženja, hotelijeri i drugi direktni i indirektni pružaoci turističkih usluga. U dijelu sajma “Putevi zdravlja”, predstaviće se izlagači iz oblasti alopatske, integrativne i alternativne medicine uz proizvođače organske i zdrave hrane, mlijeka i mliječnih napitaka, vode i dijetetskih suplemenata.
Ovogodišnji Sajam biće u velikoj mjeri posvećen sportskom turizmu. S tim u vezi, u okviru stručnog dijela Sajma, 25. septembra, biće organizovana radionica o temi: „Mogućnosti razvoja sportskog turizma“.
Podsjećamo da je Banja Luka dobitnik nagrade „Šampion sportskog turizma“, koju dodjeljuje Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva „Sacen International“.

Radno vrijeme Sajma biće od 11 do 19 časova. Sajam je prošle godine posjetilo više od 30.000 posjetilaca.

Sjednica Upravnog odbora “Sacen International”: Povodom Međunarodnog sajam turizma i zdravlja, 23.septembra u 18 časova, u hotelu “Bosna” biće održana  65. sjednica Upravnog odbora u organizaciji Međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva “Sacen International”.
Takođe, biće upriličeno svečano uručenje najviših priznanja povodom jubileja 25 godina Turističkog oskara “Zlatno turističko srce” u akciji “Birajmo najbolje u turizmu regiona jugoistočne Evrope”. Priznanje se dodeljuje u vidu zlatne plakete, medalje i značke najzaslužnijim koji su dali svoj doprinos u proteklih 25 godina uspešnoj organizaciji manifestacija pod okriljem “Sacen International”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender