24. 09. 2020.
Udala se Severina

Udala se Severina

Udala se Severina

Pevačica Severina Vučković i Igor Kojić izgovorili su danas u 12.30 sati “sudbonosno da” na tajnom venčanju u Istri, prenose hrvatski mediji

Severina Vučković i Igor Kojić izgovorili su danas u 12.30 sati “sudbonosno da” na tajnom venčanju u Istri, prenose hrvatski mediji.

Daleko od bliceva i reflektora, Seve i sin poznatog pevača Dragana Kojića Kebe, venčali su se pred sveštenikom iz Bala.

Kraljica hrvatske estrade, kako javlja “Glas Istre”, udala se za Kojića u baljanskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti.

Iako je Severina na svom profilu na instagramu danas objavila fotografiju s tekstom “Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi greota… 22. 11.”, a mediji su nagađali o datumu i mestu njezina venčanja, par je odlučio da se venča baš danas u Balama. Tu vest je potvrdilo više različitih izvora iz Bala, kao i oni veoma bliski Severini, piše hrvatski list, a prenosi “Alo”.

Svatovi su bili mali, a među su bili Severinin sin Aleksandar i mama Kata, kumovi Andrea Čermak iz Zagreba i Boris Đikanović iz Beograda.

Srećni je par, daleko od očiju javnosti, fotoreportera i novinara oko 12.30 sati oženio baljanski župnik Aleksandar Vujisić. Mlada je nosila dugu, belu venčanicu, a mladoženja elegantno odelo i leptir-mašnu.

Kako otkrivaju izvori iz Bala, Seve je kompletnu ceremoniju proplakala od sreće!

Crkva je posle podne podne bila lepo ukrašena, a posle16 sati kompletno uređena, očišćena i zaključana.

Gužva se, uključujući parkirane automobile i telohranitelje, mogla videti ispred vile “Lav”, koja je, takođe, ostala zatvorena za sve znatiželjnike.

(Novosti)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender