18. 09. 2020.

Banjaluka: Nalaz obdukcije utvrdio uzrok smrti Udovičićeve

Obdukcijom je utvrđeno da se Udovičićeva otrovala. Vozilo, u kojem je nađen leš vlasništvo je jednog auto-servisa iz Banjaluke i već neko vrijeme je parkirano pored puta radi prodaje. Vozilo je bilo otključano, pa je žena u noći između srijede i četvrtka iskoristila priliku i ušla u njega, nakon čega je, po svemu sudeći, izvršila samoubistvo.

Patolog u Zavodu za sudsku medicinu Željko Karan juče je potvrdio da se Udovičićeva otrovala.

Šta je tačno popila, biće poznato nakon završenog vještačenja – kazao je Karan.

Njeno tijelo u ulici Manjačkih ustanika pronašao je radnik obližnje benzinske pumpe.

Iz Okružnog tužilaštva Banjaluka saopštili su da je beživotno tijelo Udovičićeve pronađeno juče oko 5.30 časova.

– Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Željko Blažić, koji je naredio obdukciju tijela žene – kazali su u pomenutom tužilaštvu.

Nestanak Udovičićeve prijavila je porodicu u nedjelju, 27. septembra, nakon što je nesrećna žena otišla na posao i više se nije vraćala.

– Od kuće je otišla rano ujutro da čisti jedan kafić u naselju Nova varoš. Od tada se više nije pojavljivala kući. Prema informacijama koje smo imali, viđena je u ponedjeljak oko šest časova kod Fabrike duvana u Banjaluci. Izgledala je iscrpljeno i izmoreno. Od tada joj se gubi svaki trag – kazao je jedan od članova porodice.

Dodao je da je policija prije tri dana locirala njen mobilni telefon u naselju Srpske toplice, gdje je juče i pronađeno njeno beživotno tijelo. Šta je razlog zbog kojeg je Udovičićeva podigla ruku na sebe niko ne zna, ali se sumnja da je jedan i to što je nesrećna žena izgubila muža prije godinu, pa je moguće da je bila u nekom obliku depresije.

Komšije

Komšije porodice Udovičić za Ljubicu su rekle da je bila mirna i povučena osoba te da nikada za nju nisu čuli ništa loše.

– Viđala sam je kako ide i vraća se sa posla. Često smo i razgovarale, tako da mi ništa nije ukazivalo na to da bi ona sebi mogla učiniti nešto takvo. Žao mi je njene djece – kazala je komšinica, koja nije željela da joj objavimo ime.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender