22. 09. 2020.
Ivanović propušta Јermeniju?

Ivanović propušta Јermeniju?

Murinju je prekipelo! Posebni etiketirao Ivanovića, Matića, Oskara i Aspilikuetu kao krivce za loše igre Čelsija!

S druge strane, Fabregas, Kosta i Pedro prošli su odlično…

Nešto je trulo u Čelsiju od starta sezone i tu nikakve dileme nema. Ali, potezi koje Žoze Murinjo povlači u poslednje vreme, pa čak i izjava da mu neće biti problem da ostatak sezone odigra samo sa omladincima, govori samo da je Posebni izgubio kompas. 

Međutim, britanski mediji otkrili su nove detalje Murinjove kampanje usmerene protiv pojedinaca. Naime, nakon poslednjeg treninga Čelsija portugalski stručnjak je otvoreno, pred kompletnim timom i stručnim štabom etiketiraoBranislava Ivanovića, Nemanju Matića, Oskara i Cezara Aspilikuetu, od ranije i Džona Terija kao glavne krivce zbog pet upisanih poraza i izuzetno loše igre engleskog šampiona u prvih 58 dana sezone. Igrači koji su minule takmičarske godine predstavljali pokretačku snagu Plavaca sada su obeleženi kao najveći krivci, a svakom igraču ponaosob imao je šta i da zameri.

Murinjo je Matiću, kojeg je izostavio iz tima u porazu od Porta (1:2), poručio da mu je potrebno previše dodira s loptom kako bi je iskontrolisao, a potom i podelio narednom saigraču.

Aspilikueti, koji je dugo važio za jednog od najpouzdanijih igrača u odbrambenoj liniji Čelsija, Murinjo je rekao da ga u ovom trenutku od klupe deli samo činjenica što londonski klub nema adekvatnu zamenu na poziciji levog beka, dok Oskar sa Portugalcem ima problema već duže vreme. Naime, brazilski plejmejker nalazi se na crnoj listi zbog toga što duže vreme igra u lošoj formi i sve je bliži odlasku iz Čelsija.

Za kraj Murinjo je ostavio Branislava Ivanovića, koji proživljava najteže dane svoje karijere posle žestoke paljbe koju je javnost osula po kapitenu reprezentacije Srbije zbog loših izdanja. Britanci su već nekoliko puta spekulisali o rastanku Čelsija i Ivanovića, a posle novih kritika ovaj scenario je jako blizu ostvarenja. Džon Teri je već propustio dva poslednja meča, u kojim je Ivanović nosio traku, ali postoje indicije da bi iskusni štoper mogao da se vrati u ekipu već protiv Sautemptona za vikend (subota, 18.30).

S druge strane, bilo kakve kritike izbegli su igrači poput Seska Fabregasa, Dijega Koste iPedra, prema kojima se Murinjo ponaša zaštitnički.

Murinjova taktika još nije urodila plodom, Čelsi nastavlja da pruža loše rezultate, ali menadžer Plavaca se trudi da se njegov glas čuje gotovo svakodnevno. A glas prepun kritika mogao bi da stvori kontraefekat… I već se šuška o pobuni starijih igrača…

(Mozzart)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender