25. 09. 2020.
Stiže Bari na Gradski stadion

Stiže Bari na Gradski stadion

PARTIZAN u BANJALUCI, ali ne u oktobru

Direktor banjalučkog Borca Robert Zrilić potvrdio je da beogradski Partizan neće u oktobru biti gost Banjaluke kako je prvobitno najavljeno.

Defanzivac crno-bijelih Aleksandar Subić ovog ljeta je prešao iz Borca u Partizan i tom prilikom je iz “Velikana iz Platonove” najavljeno gostovanje prvog tima Beograđana u Banjaluci i to u oktobru.

Međutim, od toga neće biti ništa, potvrdio je”Nezavisnim novinama” direktor Banjalučana Robert Zrilić.

“Nismo uspjeli da dogovorimo gostovanje Partizana ovog vikenda i utakmica će biti odigrana na proljeće”, izjavio je Zrilić.

Direktor crveno-plavih je dodao da su iz Partizana istakli da ih u narednom periodu očekuje nekoliko veoma bitnih utakmica na domaćoj i međunarodnoj sceni, odnosno Ligi Evrope, gdje su crno-bijeli lideri Grupe L nakon pobjeda nad AZ Alkmarom (3:2) i Augzburgom (1:3).

“Prilikom transfera Subića smo načelno dogovarali da susret bude odigran 9, 10. ili 11. oktobra. Za organizaciju ovakvog susreta je potrebno između sedam i deset dana kako bismo spremili sve, pronašli sponzore, tako da bi bilo teško ogranizovati meč čak i da je Partizan u mogućnosti da dođe”.

anjalučani godinama održavaju dobre odnose sa klubovima iz Srbije, pa je tako prošle godine u oktobru na Gradskom stadionu gostovala Crvena zvezda, a ove godine u maju i novosadska Vojvodina, čiji navijači imaju bratske odnose sa najvatrenijim pristalicama Borca – “Lešinarima”.

(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender