28. 09. 2020.
Kostas Papanikolau, novo pojačanje Crvene zvezde?

Kostas Papanikolau, novo pojačanje Crvene zvezde?

Kostas Papanikolau, novo pojačanje Crvene zvezde?

BEOGRAD – Košarkaš Denver Nagetsa, Kostas Papanikolau, mogao bi uskoro da postane novo pojačanje Crvene zvezde.

Naime, Hjuston Roketski su “trejdovali” sjajnog Grka u Denver, međutim, on nije uspio da se izbori za mjesto u timu, pa će karijeru najverovatnije nastaviti u Evropi.

Spekuliše se da šampion Srbije i ABA lige planira da angažuje “sekovanog” košarkaša Denvera i ponudi mu ugovor do kraja sezone.

Grčki košarkaš Kostas Papanikolau igra na poziciji krila, a prije odlaska u NBA branio je boje Arisa, Olimpijakosa i Barselone.

Pitanje je koliko je realno da dvostruki šampion Evrope prihvati ponudu crveno-belih, s obzirom da je u Hjustonu imao godišnju platu od 4,8 miliona dolara.

S obzirom na milionski ugovor koji je imao u Americi postavlja se pitanje koliko je realno da nekadašnji najbolji mladi igrač Evrope završi u Crvenoj zvezdi, ali postoje određene stvari koje su na strani kluba sa Malog Kalemegdana.

Novac mu gotovo sigurno neće biti prioritet pošto je od Denvera dobio i više nego dovoljno novca. Zatim većina Evroligaša već je kompletirala svoje timove za narednu sezonu, a navodi se da bi ključnu ulogu prilikom uvjeravanja mogao da odigra Sofoklis Skorcanitis koji je svojevremeno igrao sa Papanikolauom u Olimpijakosu.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender