22. 06. 2021.
Mališani gostovali u Vladi Republike Srpske

Mališani gostovali u Vladi Republike Srpske

Mališani gostovali u Vladi Republike Srpske

A najboljima, doduše ne za folklor već za pisanu riječ, premijerka Željka Cvijanović dodijelila je lijepe nagrade, od novčanih do ljetovanja. Stefan Rankić, učenik 9 razreda iz Dvorova oduševio je žiri sastavom “Svako dijete srećnog lica čuva jedna porodica.”, dok je Andrea Rodić bila najbolja u kategoriji učenika do trećeg razreda.

Sve polazi iz kuće, pa je funkcionalna porodica preduslov za srećno odrastanje. Da bi položaj djece u Srpskoj bio još bolji, neophodno je i aktivno učešće i dobra saradnja svih institucija, škola i vrtića, kaže premijerka.

“Naravno, naglasili smo da je važno funkcionisanje porodice, znajući i izazove sa kojima se suočava porodica i naša djeca. Mislim da ćemo nastaviti da radimo, da postoji interakcija, sve za dobrobit djece”, rekla je premijerka Srpske.

Ako vam je do sreće vaše djece, provodite više vremena sa njima, poručuju iz Ministarstva porodice, omladine i sporta. Djeca imaju svoja prava, kao i obaveze, a ustanove koje rade sa njima trebalo bi da se najmlađima posvete svaki dan u godini, a ne samo tokom Dječije nedjelje.

(ATV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender