27. 11. 2020.
RK BORAC: Samo jako na jaki Zagreb

RK BORAC: Samo jako na jaki Zagreb

RK BORAC: Samo jako na jaki Zagreb

Rukometaši Borca u utorak nastavljaju takmičenje u SEHA ligi utakmicom protiv PPD Zagreb u okviru 6. kola.

Biće to veliki izazov za Borac jer je PPD Zagreb u sjajnoj formi, ima maksimalan učinak u SEHA ligi, ali pruža sjajne partije i u Ligi šampiona.

U Borcu m:tel, međutim, ističu da će to biti dodatni motiv za njih.

“Pozivam navijače da nas podrže kao i na kvalifikacionom turniru za ligu šampiona. Uz njihovu podršku možemo obećati najbolju partiju u dosad odigranim utakmicama SEHA lige. Nadam se da ćemo pružiti ono što se od nas očekuje. Trener Dvoršek je kratko s nama, ali upoznati smo sa kvalitetom i igračkim kadrom Zagreba. Mislim da dosadašnji njihovi rezultati dosta govore o njima, postigli su već dobru formu na evropskom nivou, pobijedili su Pivovarnu Celje i Vesprem i još neke ekipe. To je pokazatelj da su u samom vrhu evropskog rukometa. Mi još tražimo tu neku željenu formu, mislim da igrači zaslužuju da nose dres Borca i da pokažemo kontinuitet partija svih 60 minuta sljedećeg susreta. Siguran sam da ćemo uraditi sve da dođemo do željenog rezultata i prvih bodova u SEHA ligi“, poručio je srednji bek Borca Srđan Trivundža.

Na pitanje mogu li se očekivati i kakve promjene u igri Borca dolaskom novog trenera Borisa Dvoršeka on je odgovorio:

“Treba imati razumijevanja, odradili smo zajedno tek četiri treninga, a on je dao ekipi priliku da se pokaže i vjerujem da ima sliku kako igra Borca treba da izgleda. Ipak treba mu dati vremena. Pomjena jeste svakako, ali rukomet Borisa Dvoršeka ne odstupa od banjalučke škole rukometa, tu su i dobri rezultati hrvatskog rukometa i klubova a naš trener je izdanak te škole rukometa“, rekao je Trivundža.

Ulaznice za meč sa Zagrebom koštaju 3 KM, a mogu se kupiti na blagajni dvorane Borik. Za naredne utakmice Rk Borac m:tel ulaznice će se moći kupiti isključivo na kioscima “LAFKA”,a na dan utakmice i u dvorani Borik

I golman Damir Efendić smatra da je snaga protivnika motiv za Banjalučane.

“Zagreb je jako dobar protivnik, mlada i kvalitetna ekipa, mislim da su favoriti, ali to je prilika za nas da popravimo utisak iz prethodnih utakmica i nadam se ostvarimo dobar rezultat“, rekao je Efendić.

Direktor Borca m:tel Vladimir Branković rekao je da je što se tiče organizacije sve spremno za duel sa Zagrebom i da je sada sve na igračima.

“Nadam se da će Borik biti pun jer je Zagreb jako velika ekipa. Ovih dana radili smo i na organizaciji i omladinske škole i svega unutar kluba, Nebojša Golić tu je kao koordinator mlađih selekcija A Goran Malić je sada tim-menadžer i biće spona između ekipe i uprave kluba”, rekao je Branković.

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender